Urmărește-ne în Social Media

world music

Irina Baianț & Adrian Nour - La Vie en Rose

Poster eveniment Irina Baianț & Adrian Nour - La Vie en Rose

Pe 13 și 14 iulie 2024, Irina Baianț și Adrian Nour invită publicul la Palatul Bragadiru pentru recitalul "La Vie en Rose". Artiștii promit o seară franțuzească de neuitat, unde muzica, istoria și cultura se împletesc într-un mod unic și captivant.

Bilete Irina Baianț & Adrian Nour - La Vie en Rose

  • Acces General - 390 lei

"La Vie en Rose" este un nou proiect marca Irina Baianț și Adrian Nour, menit să poarte ascultătorii într-o călătorie muzicală în inima Franței.

Irina Baianț a reușit să ocupe un loc special în sufletul publicului, atât prin intermediul concertelor de operă, cât și prin musical-urile memorabile. Irina este considerată cea mai prolifică tânără soprană româncă, având în spate o suită de evenimente importante. De la recitaluri în cinstea Simonei Halep și a prințesei Stéphanie de Monaco, concerte sub bagheta maestrului Vladimir Cosma, unul dintre acestea având loc în prezența extraordinară a președintelui Rusiei, până la rolurile principale din cele mai apreciate musical-uri din România: Christine Daae ("Fantoma de la Opera") și Eliza Doolitle ("My Fair Lady"), Irina Baianț a devenit un nume ce se regăsește pe buzele iubitorilor de muzică și teatru.

Adrian Nour este un artist cu un timbru vocal deosebit, actor și dansator, cunoscut publicului din nenumăratele producții ale teatrelor bucureștene sau din participarea la cunoscutul show tv "Vocea României".

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 20 iunie 2024. Ref #159969

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.