Urmărește-ne în Social Media

folk, rock

Ionutz - Mai mult legende decât pamflete

Poster eveniment Ionutz - Mai mult legende decât pamflete

Pe 26 aprilie, la The Pub - Universității, Ionutz (voce & chitară), Cătălin Răsvan (bass) și Nicu Georoiu (tobe) pregătesc un concert rock-folk pe care nu vrei să-l ratezi: "Mai mult legende decât pamflete".

Bilete concert Ionutz - Mai mult legende decât pamflete

  • Presale - 38 lei
  • Preț întreg - 50 lei

Info acces:

  • După achiziționarea biletelor este necesară o rezervare pentru locurile la masă. Rezervările se fac pe numele celui care a cumpărat biletele.
  • Prin achiziția biletului vă oferiți acordul de a împărți masa cu alte persoane.

Ionutz are 50 de ani și a trăit o viață plină de experiențe diverse și transformări. Astăzi, mai mult decât orice altceva, vrea să facă muzică în stilul lui: folk-rock inspirat din folclorul românesc. "Samca", "Paparude", "Cântec Descântec", "Moroiul", "Deochi", "Shmen", "Misogin" și "Blues de la țară" sunt câteva dintre piesele care se vor auzi live pe 26 aprilie la The Pub - Universității.

Muzica e o pasiune care-a rămas cu Ionutz din copilărie. La vârsta de 14 ani a luat primele lecții de chitară, iar la 18 ani a vrut să aplice la Conservator. Numai că viața l-a purtat pe alte drumuri. Asta până în 2021, când viața lui a luat o altă turnură: a fost invitat ca solist vocal în formația Cash Sau Card, cu care a început să cânte în diverse cluburi din București.

"Fac muzică pentru că îmi face bine, dar ca orice artist am nevoie si de aprecierea celorlalți. Pot să zic că în momentul în care am ales drumul ăsta, a fost pentru că trăiesc pentru schimbul de energie dintre public si artist. Niciodată nu stau așezat să fac piese. Când vine, vine. Să compui o melodie poate dura de la o zi la câteva săptămâni", a declarat Ionutz.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 04 aprilie 2024. Ref #158777

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.