Urmărește-ne în Social Media

Interpol

interpolTrupa de indie rock, Interpol a fost înfiițată în anul 1997 la New York, iar până în 2000 când a lansat primul disc, în componenţa trupei au avut loc o serie de modificări.

”Turn on the Bright Lights”(2000), albumul de debut, a primit încă de la lansare extrem de multe aprecieri din partea criticilor și clasări pe poziții fruntașe în clasamente muzicale importante de pe tot mapamondul. Iar “Antics” (2004), “Our Love to Admire” (2007) şi “Interpol” (2010) au confirmat calitatea muzicii pe care trupa o promovează şi talentul membrilor săi.

În cei aproape 15 ani de carieră, formația a vândut peste 2 miloane de albume şi a concertat pe scena unora dintre cele mai importante festivaluri din toată lumea.

Formația va veni în România în acest an pentru un concert ce va avea loc pe 14 august în cadrul Festivalului Stirbey de la Buftea.

Evenimentul din România face parte dintr-un turneu mondial care cuprinde locații din SUA și Europa, desfășurat în perioada aprilie–septembrie 2011.

Înainte de a ajunge pe plaiuri mioritice, rockerii americani vor performa la Sziget Festival, Open Air Festival și Lowlands Festival.

Pe scena festivalului va mai urca și trupa The Plan B.

Mai multe detalii despre eveniment vor fi dezvăluite în curând.

Publicitate
Comentarii

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 02 februarie 2012. Ref #27479

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.