Urmărește-ne în Social Media

rock

Intelligent Music Project feat. Ronnie Romero

Poster eveniment Intelligent Music Project feat. Ronnie Romero

Solistul legendarei trupe Rainbow - Ronnie Romero - se alătură trupei Intelligent Music Project într-un concert inedit ce va avea loc pe 19 iunie, la Arenele Romane.

Bilete concert Intelligent Music Project feat. Ronnie Romero

  • VIP - 110 lei
  • Standard - 75 lei

Concertul face parte din turneul  "The Creation Tour 2021", în care artiștii vor cânta piese de pe ultimul album "The Creation". Compozitorul și producătorul pieselor acestui proiect este Milen Vrabevski, doctor în medicină și o figură publică importantă în Bulgaria, recunoscut pentru numeroasele acțiuni cu caracter filantropic.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 14 iunie 2021. Ref #140312

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.