Urmărește-ne în Social Media

electronica, pop, rap, world music

Insula Fest 2020

Poster eveniment Insula Fest 2020

Un festival 100% autentic românesc, organizat de tineri pentru tineri, Insula Fest, va avea loc la Complex ZagaZaga în perioada 4-7 iunie 2020. Headlinerii evenimentului sunt The Motans, Subcarpați și Killa Fonic.

Bilete Insula Fest 2020

 • Abonament (presale - între 15 februarie și 1 iunie) - 106,18 lei

Bilete la intrare:

 • 5 iunie - 150 lei + taxe
 • 6 iunie - 100 lei + taxe
 • 7 iunie - 70 lei + taxe

Line-up (anunțat până acum):

 • The Motans
 • Subcarpați
 • Killa Fonic
 • Argatu' și Moș Martin
 • Andre Rizo
 • DJ Dark

Festivalul promite trei zile și trei nopți magice, pline de activități, de la petreceri la piscină, aventura parc, plimbări cu barca, la o scenă dedicată pentru stand-up comedy și multe alte surprize. Beat-urile muzicii electronice se vor îmbina cu arta urbană și cu notorietatea hit-urilor comerciale ale celor mai titrați artiști ai momentului din România.

The Motans este Denis, un tânăr din Republica Moldova care a decis să își urmeze pasiunea de a compune muzică sub un pseudonim. Prima piesă lansată a fost "Versus". Colaborarea cu Delia pentru piesa "Weekend", dar și una dintre cele mai îndrăgite piese ale verii, "August", au propulsat The Motans printre numele cele mai apreciate ale industriei muzicale din România.

RECOMANDARE: Urmărește interviul cu Denis Roabeș (The Motans): "Inspirația e o chestie care de multe ori nu vine așa din senin când vrei tu"

The Motans a lansat pe 7 martie 2018 albumul de debut "My Gorgeous Drama Queens". Printre piesele incluse pe disc se numără "August", "Nota de plată", "Versus", "Drama Queen", "Friend Zone", "1000RPM", dar și "Weekend", piesă lansată împreună cu Delia, care a depășit 27 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Cele mai recente single-uri lansate de el, "Înainte să ne fi născut", "Rămâi" feat. Delia și "Poem" feat. Irina Rimes, "Valuri Mari""Bine Indispus" au înregistrat un succes notabil, atât în mediul digital, cât și pe radio, unde au ocupat poziții fruntașe.

Subcarpați s-a născut în 2010, la inițiativa lui MC Bean. La granița dintre folclor și ritmuri moderne, de electro și hip-hop, trupa pune preț pe tot ce înseamnă tradițional românesc. Subcarpați reinterpretează folclorul în manieră proprie și aduce în prim-plan ideea că e important să ne conectăm la originile noastre. Vorbește despre patriotism și dragostea pentru valorile tradiționale fără să le transforme într-un discurs patetic.

Killa Fonic este un artist cu un stil unic, cu versuri brutal de sincere și clipuri de o expresivitate aparte cu influențe noir. Acesta a activat în Șatra B.E.N.Z., alături de care a lansat în 2015 albumul „O.$.O.D.” (O șatră, o dragoste) și „O.$.O.D. II” în 2017. Albumele au înregistrat un mare succes în mediul online.

În prezent, Killa Fonic lucrează la cele trei albume ale sale. Primul album, "Homo Nocturnus", este dominat de influențe dark, hip-hop, trap și street. "Diablo" este bestia interioară care iubește rockul, cea care ține în mână balanța, iar "Homo Luminis" este un album experimental cu influențe house, electro și latino.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 19 mai 2020. Ref #130576

Te-ar putea interesa următoarele

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.