Urmărește-ne în Social Media

INNA

 • Data
  marți, 17 mai 2011
 • Ora de începere
  20:00
 • Tip locație
  Centre culturale & Institute
 • Loc
  Arenele Romane,
  București
 • OFERTE CAZARE
 • Acces
  bilete de la 80 lei

Concert INNAInna, cântăreață româncă de muzică dance și house și-a început cariera în muzică printr-o colaborare cu producătorii Play&Win în 2008.

În același an, Inna lansează și primul său single, „Hot”, piesă ce a ajuns pe primul loc în topurile radio din România, Bulgaria, Polonia, Rusia, Ungaria, Turcia și Grecia.

De pe albumul său de debut, Hot (2009), au mai fost promovate piesele „Love”, „Déjà Vu”, „Amazing” și „10 minutes”, ulterior ajuse și ele pe primele poziții în topurile muzicale de gen din Europa.

În aprilie 2009, melodia „Hot”, a fost nominalizată la categoria „Cea mai bună piesă internațională” în cadrul ceremoniei Premiilor Eska, iar în toamna lui 2009, Inna obținea un trofeu la premiile MTV Europe Music Awards, la categoria „Cel mai bun interpret român.

INNA va concerta în România alături de trupa Sensor, într-un show care îi mai are pe afiș pe Play & Win, Akcent și Alex Velea.

Evenimentul organizat de FHM Music și va avea loc pe 17 mai la Arenele Romane din București.

Prețurile biletelor sunt: 80 lei dacă sunt cumpărate în avans prin rețeaua Eventim și 95 lei dacă sunt cumpărate în seara evenimentului.
fhm music red black

Mai multe detalii despre concert puteți găsi pe site-ul FHM România

Publicitate
Comentarii

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 02 februarie 2012. Ref #27474

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.