Urmărește-ne în Social Media

pop

IN2IT

Poster eveniment IN2IT

IN2IT, grupul coreean de K-Pop, ajunge pentru prima oară în Europa cu trei concerte în România, respectiv Bulgaria și Polonia, parte a turneului "IN2IT X ION". Evenimentul din România va avea loc la Palatul Național al Copiilor din București pe 8 decembrie 2019.

Bilete concert IN2IT la București

Bilete vor fi puse în vânzare începând cu 12 septembrie la următoarele categorii:

  • 350 lei - VIP (prioritate intrare în sală, Hi-Touch, poză de grup - grup de 10 persoane)
  • 200 lei - Silver (intrare după VIP,  poster semnat)
  • 100 lei - Acces general (intrare după VIP și Silver)

Din componența formației fac parte șase artiști care au reușit să treacă o serie de probe muzicale foarte complexe pentru un loc în formulă. Cei șase au susținut 260 de concerte într-un an și jumătate, ca parte a pregătirii lor pentru cariera muzicală. Concertele au avut loc în cadrul show-ului televizat "BOYS24", show ce a ajuns pe locul 1 la vânzarea de bilete.

IN2IT a debutat în 2017 cu single-ul "Amazing", care a ajuns în vârful topurilor de profil. De atunci a susținut peste 400 de show-uri. Setlistul concertelor din Europa cuprind toate hit-urile formației, toate piesele iubite de fani.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 10 septembrie 2019. Ref #127766

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.