Urmărește-ne în Social Media

electronica, rap, world music

In Transylvania

Afiş Festival In Transylvania în zona turistică Drăguş 2015
 • Data
  joi, 20 august 2015 - duminică, 23 august 2015
 • Ora de începere
  n/a
 • Tip locație
  Obiective turistice
 • Loc
 • OFERTE CAZARE
 • Acces
  Bilete in avans

Festivalul In Transylvania va avea loc în zona turistică Drăguş – în perioada, 20-23 august 2015, în mijlocul naturii, pe o pârtie de schi desprinsă parcă dintr-o poveste şi înconjurată de pădure.

Nu doar muzica este elementul cheie al evenimentului, deşi la ediţia din 2015 vor veni trupe dintre cele mai cunoscute, de la Waldeck (AT), Subcarpaţi (RO), Jaya the Cat (NL), N.O.H.A. (DE), ROA (RO), până la Lemon Bucket Orkestra (CA), Airtist (HU), Paiaka (FR) sau Pixels (RO). În line-up-ul festivalului sunt incluse şi două trupe tribute: Masterpiece – Tribute Metallica si The Rock – Tribute AC/DC.

Bilete Festival In Transylvania 2015

 • Abonament - 70 lei
 • Joi (20 august) - 15 lei
 • Vineri (21 august) -50 lei
 • Sâmbătă (22 august) - 50 lei
 • Duminică (23 august) - 20 lei

La In Transylvania te rupi pentru câteva zile de realitate, chiar dacă accesul la festival este extrem de facil iar zona beneficiază de peste 3000 de locuri de cazare. Asta desigur dacă nu alegi să vii cu cortul şi să te campezi în zona special amenajată a festivalului.  Campingul va fi dotat cu grupuri sanitare şi duşuri iar accesul se va face în baza brăţării speciale de festival.

Zonele de after-party au o privelişte ameţitoare asupra Ţării Făgăraşului, iar terasele şi zonele de hamace sunt  perfecte pentru a te relaxa, a citi o carte bună sau pur şi simplu pentru a admira natura. Iar dacă vorbim despre after-party, trebuie să punctam din start ca zona de DJ va fi acoperită de La Resistance DJ’S, anume: BeatJunkz, Primarie, Saboar, Godeanu, Paulie, Calin, Brody & Dr. Panda, Pavlov, Vygo, Ada Khaleh.

Pe lângă activităţile de entertainment din incinta festivalului, la 100 de metri distanţă se  află Aventura Parc Drăguş, un parc în care se găsesc 4 trasee de aventura de dificultate progresivă şi panouri de căţărare (pentru copii şi adulţi), teren de minigolf, tir cu arcul, trasee compuse exclusiv din coborari in tiroliana etc.  Participantii la festival vor beneficia de discount-uri în Aventura Parc Drăguş în baza brăţării de acces la festival.

Publicitate

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 15 iunie 2021. Ref #77959

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2021 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.