Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

In Memoriam Gheorghe Dinica și Ștefan Iordache la Sala Palatului

Raportează erori Data: sâmbătă, 25 mai 2019Ora de incepere: 19:00 Loc:
Sala Palatului,
București 27422

Pe 25 mai, la Sala Palatului, va avea loc un concert in memoriam Gheorghe Dinică și Ștefan Iordache. Va fi un spectacol despre nemurire pentru că Gheorghe Dinică și Ștefan Iordache vor rămâne mereu în amintirea celor care i-au iubit și cărora li s-au dedicat, prin multitudinea de roluri pe care le-au interpretat.

Click: Bilete concert In Memoriam Gheorghe Dinică și Ștefan Iordache

  • VIP - 200 lei
  • Categoria I - 150 lei
  • Categoria II - 100 lei

Acest spectacol este un omagiu adus lor, celor doi titani ai scenei românești, și va fi cu atât mai emoționant, cu cât s-au alăturat mulți dintre interpreții de muzică autentică lăutărească, gen pe care cei doi l-au iubit și interpretat împreună cu prieteni cu care au împărțit ani la rând scena.

Spectatorii ce vor participa la eveniment vor avea ocazia să fredoneze cântecele de petrecere împreună cu artiștii invitați în spectacol: fiecare dintre aceștia vor interpreta câte o piesă din repertoriul atât de îndrăgit de cei doi actori.

Va fi o seara specială, un spectacol unic, cu aduceri-aminte, cu imagini inedite, prezentate în exclusivitate, dar și cu mari nume ale muzicii de petrecere, ale muzicii ușoare și ale teatrului și comediei: Ionel Tudorache, Nelu Ploieșteanu, Neluță Neagu, Daniel Trifu, Gicu Petrache, Sanda Ladoși, Maria Buză și Taraful George Pătrașcu, Rona Hartner, Panseluța Fieraru, Romică Țociu și Cornel Palade. Artiștii vor fi acompaniați de Orchestra Florică Șandor.

Prezentator este Gelu Voicu, iar regia spectacolului este semnată de Cosmin Man, producător fiind Mircea Virgil.

Cumpără bilete online:

Vezi mai multe știri și materiale despre Maria BuzăRona HartnerSanda Ladoși

Calendar concerte

<< feb. 2020 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 1

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE