Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals"

In Memoriam Gheorghe Dinica și Ștefan Iordache la Sala Palatului

Raportează erori Data: sâmbătă, 25 mai 2019Ora de incepere: 19:00 Loc:
Sala Palatului,
București
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate, iar agenda noastră a fost actualizată. Festivalurile și concertele mari nu vor putea reveni mai devreme de 1 septembrie. În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Pe 25 mai, la Sala Palatului, va avea loc un concert in memoriam Gheorghe Dinică și Ștefan Iordache. Va fi un spectacol despre nemurire pentru că Gheorghe Dinică și Ștefan Iordache vor rămâne mereu în amintirea celor care i-au iubit și cărora li s-au dedicat, prin multitudinea de roluri pe care le-au interpretat.

Click: Bilete concert In Memoriam Gheorghe Dinică și Ștefan Iordache

  • VIP - 200 lei
  • Categoria I - 150 lei
  • Categoria II - 100 lei

Acest spectacol este un omagiu adus lor, celor doi titani ai scenei românești, și va fi cu atât mai emoționant, cu cât s-au alăturat mulți dintre interpreții de muzică autentică lăutărească, gen pe care cei doi l-au iubit și interpretat împreună cu prieteni cu care au împărțit ani la rând scena.

Spectatorii ce vor participa la eveniment vor avea ocazia să fredoneze cântecele de petrecere împreună cu artiștii invitați în spectacol: fiecare dintre aceștia vor interpreta câte o piesă din repertoriul atât de îndrăgit de cei doi actori.

Va fi o seara specială, un spectacol unic, cu aduceri-aminte, cu imagini inedite, prezentate în exclusivitate, dar și cu mari nume ale muzicii de petrecere, ale muzicii ușoare și ale teatrului și comediei: Ionel Tudorache, Nelu Ploieșteanu, Neluță Neagu, Daniel Trifu, Gicu Petrache, Sanda Ladoși, Maria Buză și Taraful George Pătrașcu, Rona Hartner, Panseluța Fieraru, Romică Țociu și Cornel Palade. Artiștii vor fi acompaniați de Orchestra Florică Șandor.

Prezentator este Gelu Voicu, iar regia spectacolului este semnată de Cosmin Man, producător fiind Mircea Virgil.

Cumpără bilete online:

Vezi mai multe știri și materiale despre Maria BuzăRona HartnerSanda Ladoși

Calendar concerte

<< sept. 2020 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE