Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

Implant Pentru Refuz la Form Space Club

Raportează erori Data: joi, 5 decembrie 2019Ora de incepere: 21:00 Loc:
Form Space Club,
Cluj-Napoca 96621
ANUNȚ IMPORTANT: Starea de urgență din România din cauza pandemiei Covid-19 afectează desfășurarea evenimentelor culturale pe următoarele 30 de zile începând din 16 martie 2020.

Implant Pentru Refuz va susține un concert în Form Space pe 5 decembrie 2019, de la ora 21:00. Evenimentul sărbătorește lansarea celui mai recent album, "Subradar". Acesta este cel de-al nouălea material discografic al trupei și celebrează prieteni şi prietenii, cuprinzând în totalitate piese realizate în featuring cu artişti dragi şi prieteni apropiaţi. În deschidere va cânta trupa arădeană Unity of Opposites.

Bilete concert Implant Pentru Refuz la Form Space

  • Acces General - 30 lei

Călătoria Implant pentru Refuz a început în anul 1995. De atunci trupa a reușit să scoată nouă albume. Fiecare album reprezintă o treaptă evolutivă prin care a trecut trupa. Fiecare reușită, fiecare eșec reprezintă pentru Implant Pentru Refuz o nouă piatră de fundație, un nou postament pentru viitoarele albume. Implant Pentru Refuz pune suflet în întreaga sa creație și împarte puternice sentimente cu fanii săi.

Implant pentru Refuz a crescut de-a lungul celor peste 23 de ani de existență printr-un sunet mereu proaspăt și versuri atent conectate la realitate. Cu o muzică pe deopotrivă sensibilă și plină de energie, Implant Pentru Refuz scrie o poveste complexă în cultura muzicii contemporane românești.

Unity of Opposites este rezultatul unui proiect născut acum cinci ani de zile, în Arad. Un proiect care a suferit multe evenimente și modificări de-a lungul timpului, dar care și-a propus de la bun început abordarea muzicii într-o viziune cât mai naturală, lipsită de absolut orice rigoare - de aceea și spectrul larg de influențe. În sine, formația nu dorește încadrarea în absolut nici un gen și lasă la aprecierea ascultătorului încercarea de a defini mișcarea.

Vezi mai multe știri și materiale despre Implant Pentru Refuz

Calendar concerte

<< mart. 2020 >>
lmmjvsd
24 25 26 27 28 29 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE