Urmărește-ne în Social Media

rock

Implant Pentru Refuz

Poster eveniment Implant Pentru Refuz Poster eveniment Implant Pentru Refuz │ FOTO: Artwork: Mircea Popescu

Implant Pentru Refuz revine la Expirat, cu un concert ce va avea loc pe 17 august 2022. Evenimentul face parte din seria de concerte Backyard Season, ce aduce pe scenă cei mai cunoscuți artiști ai scenei indie-alternative din țară.

Bilete concert Implant Pentru Refuz la Expirat

  • Acces General - 70 lei

Info acces:

  • Organizatorii recomandă să porți în continuare masca de protecție în interior și în zonele aglomerate.
  • Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.

Călătoria Implant Pentru Refuz a început în anul 1995, formația ieşind în evidență prin sunetul specific si mesajul direct, profund ancorat în actualitate. Până în prezent, trupa a reuşit să lanseze nouă albume, fiecare material reprezentând o treaptă evolutivă prin care a trecut formația. Fiecare reușită, fiecare eșec reprezintă pentru Implant Pentru Refuz o nouă piatră de fundație, un nou postament pentru viitoarele albume.

Implant pentru Refuz a crescut de-a lungul celor peste 26 de ani de existență printr-un sunet mereu proaspăt și versuri atent conectate la realitate. Cu o muzică pe deopotrivă sensibilă și, în același timp, plină de energie, Implant Pentru Refuz scrie o poveste complexă în cultura muzicii contemporane din ţara noastră.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 01 august 2022. Ref #148939

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.