Urmărește-ne în Social Media

rock

Implant Pentru Refuz

Poster eveniment Implant Pentru Refuz

Timişorenii de la Implant Pentru Refuz revin pe scena Control Club pe 6 februarie, în cadrul turneului de promovare a celui mai nou album, "SubRadar". Un nou videoclip şi single extras de pe ultimul album vă vor fi dezvăluite cu ocazia acestui concert special. În deschidere vor cânta Safari Sky.

Bilete concert Implant Pentru Refuz în Club Control

  • Presale - 40 lei

"SubRadar", cel de-al nouălea album Implant Pentru Refuz, este unul care celebrează prieteni şi prietenii, cuprinzând în totalitate piese realizate în colaborare cu artişti dragi şi prieteni apropiaţi: Adrian Despot (Viţa de Vie), Cătălin Chelemen (Coma), Nick Făgădar (Luna Amară), Bean (Subcarpaţi, Şuie Paparude), Junkyard (ROA), DJ Hefe (Coma), Dan Byron (byron), Andrei Robin Proca (Robin And The Backstabbers), Laura Brat (Partizan, Grey Matters), pianistul Teo Milea, Dora Gaitanovici, precum şi Daria Elena, tânăra câştigătoare a concursului "Căutăm Vocal". "SubRadar" tratează linia subţire ce separă negrul de alb, cerul de pământ, o zonă de zbor liber, de încolţire a ideilor ce nu pot fi controlate şi exprimate în termeni clari, în alb sau negru.

În 2020 trupa va celebra 25 de ani de activitate concertistică. Implant Pentru Refuz a evoluat de-a lungul celor peste 25 de ani de existență printr-un sunet mereu proaspăt, cu o muzică pe deopotrivă sensibilă și plină de energie, definind o poveste complexă în cultura muzicii contemporane alternative din țara noastră. Din 1995 până în prezent, Implant Pentru Refuz a lansat 9 albume, fiecare album constituindu-se drept noi pietre de fundație şi postamente pentru viitor, reprezentând trepte evolutive ale traseului muzical al trupei.

Safari Sky este o trupă de rock/grunge/stoner, înființată în 2018. A susţinut primul concert pe 22 noiembrie 2018, în Clubul Underworld, după câteva luni de repetiţii în componenţa actuală. A mai cântat în Quantic, deschizând pentru Alister Mars, din Moldova, La Danube Rock Festival din Galaţi şi au deschis pentru Monojacks în august, în Vama Veche.

Sunt patru personalităţi muzicale diferite, cu influenţe de la Radiohead, Smashing Pumpkins, RHCP, Kyuss, până la Dresden Dolls, Clutch, Slipknot sau Archive. Din toate acestea, Safari Sky a sintetizat un sunet intens şi zgomotos, pe alocuri, cu momente melodice şi de progressive rock.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 31 ianuarie 2020. Ref #130944

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.