Urmărește-ne în Social Media

rock

Implant Pentru Refuz - acustic

Poster eveniment Implant Pentru Refuz - acustic
 • EVENIMENT ANULAT
 • Data nouă
  joi, 2 aprilie 2020
 • Ora de începere
  20:00
 • Tip locație
  Cluburi & baruri
 • Loc
  Expirat Club,
  București
 • Acces
  Bilete in avans
 • Event
  vezi evenimentul oficial

UPDATE: Concertul Implant Pentru Refuz din Expirat Club a fost amânat. Vom reveni cu mai multe informații pe măsură ce vor fi anunțate de organizatori. Biletele deja achiziționate rămân valabile.

Pe 2 aprilie, Implant Pentru Refuz revin pe scena Expirat Halele Carol cu specialul şi surprinzătorul lor concert acustic.

Bilete concert Implant Pentru Refuz - acustic

 • Acces General - 50 lei

Călătoria Implant pentru Refuz a început în anul 1995. De atunci trupa a reușit să scoată 9 albume. Fiecare album reprezintă o treaptă evolutivă prin care a trecut trupa. Fiecare reușită, fiecare eșec reprezintă pentru Implant Pentru Refuz o nouă piatră de fundație, un nou postament pentru viitoarele albume. Implant Pentru Refuz pune suflet în întreaga sa creație și împarte puternice sentimente cu fanii săi.

Implant pentru Refuz a crescut de-a lungul celor peste 24 de ani de existență printr-un sunet mereu proaspăt și versuri atent conectate la realitate. Cu o muzică pe deopotrivă sensibilă și plină de energie, Implant Pentru Refuz scrie o poveste complexă în cultura muzicii contemporane românești.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 25 martie 2020. Ref #130661

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.