Urmărește-ne în Social Media

electronica

iMapp Bucharest 2023

Poster eveniment iMapp Bucharest 2023

Pe 23 septembrie, Piața Constituției devine din nou spațiul perfect pentru jocuri de lumini. Cea de-a opta ediției Mapp Bucharest - Winners League prezintă spectacolul artelor vizuale și al tehnologiei pe faţada Palatului Parlamentului. În cadrul evenimentului, timp de 12 ore, publicul se va bucura de muzică (DJ set și concerte), zone de relaxare și street food, activități și instalații, programul culminând cu proiecția concursului internațional iMapp Bucharest - Winners League. Bucureștenii și turiștii sunt așteptați în Piața Constituției pentru o nouă ediţie a unui show de artă și tehnologie unic în lume.

Intrarea este liberă, începând cu ora 11.00.

Încă de la deschiderea programului, scena va vibra pe ritmuri electronice alături de DJ CS84, iar de la ora 17.00, playlist-ul lui KOV va cuceri publicul prin dans și entertainment. În deschiderea concursului internațional de 3D video mapping va răsuna muzica renumitului artist internațional, DJ Ravin, ascultată pe toate continentele, unul dintre cei mai cunoscuți creatori ai seriei de compilații Buddha Bar.

Atmosfera va fi animată şi de artiștii stradali, spectaculoși prin costumele tematice, care vor reflecta jocuri de lumini și umbre, statuile vivante, roboții cu led-uri, disco ball heads și mirror man fiind doar câțiva dintre aceștia.

Tema concursului - CONTRASTS

În cadrul celei de-a opta ediții iMapp, publicul va vibra la unison în Piața Constituției, admirând lucrările 3D ale unora dintre cele mai valoroase echipe artistice din lume, câștigătoare ale festivalurilor partenere iMapp Bucharest: Video Mapping Festival Lille (Franța), Genius Loci Weimar Festival (Germania), CosmoLights Projections Mapping (Grecia), Zsolnay Light Festival (Ungaria), 1Minute Projection Mapping Competition (Japonia).

Tema concursului - CONTRASTS -  va fi explorată de artiști într-un mod creativ și inovator, iar juriul format din importanți specialiști internaționali ai artelor audiovizuale va decide marele câștigător al Premiului ediției 2023.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 16 septembrie 2023. Ref #154585

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.