Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Câștigă o invitație dublă la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Garbage
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour

iMapp Bucharest 2018 & concert Hurts la Piața Constituției

Raportează erori Data: sâmbătă, 22 septembrie 2018Ora de incepere: 17:00 Loc:
Piața Constituției,
București 27417
Organizator: CreArt Primăria Municipiului București

Pe 22 septembrie 2018, în Piața Constituției, are loc cea de-a cincea ediție a concursului internațional de 3D video mapping, întregită de un concert al trupei Hurts.

Acces iMapp Bucharest 2018

 • Intrarea la eveniment este gratuită

Înaintea concursului de 3D video-mapping, pe scena din Piața Constituț­iei vor urca artiști locali și internaț­ionali de renume, care vor deschide oficial evenimentul prin concerte electrizante. Anul acesta, pe scena din Piața Constituției, va urca celebra trupă britanică Hurts, un duo synth-pop englezesc format în Manchester în anul 2009, alcătuit din cântărețul Theo Hutchcraft și multi-instrumentalistul Adam Anderson. Trupa este consacrată la nivel internațional, adunând la concertele lor sute de mii de fani. De-a lungul celor 4 albume lansate, formația a vândut milioane de copii în întreaga lume.

Imagini 3D complexe, construite în jurul temei "Albastru. Galben. Roșu. 100 de ani de România", vor personaliza și vor reinterpreta fațada Casei Poporului, printr-un spectacol de sunet, lumină și culoare. Câștigătorul competiției va fi desemnat de un juriu de prestigiu, format din personalități marcante ale industriei audiovizuale internaționale. 

Din juriul competiției finale iMapp Bucharest 2018 fac parte: Xavi Bové – artist, curator, profesor și Director artistic al FIMG – Festivalul Internațional de Mapping din Girona în 2016, Colombine Beyer – pionierul show-urilor de video-mapping în Orientul Mijlociu, producătoare de spectacole și expoziții, producătoarea Festivalului Luminii din Sharjah, Kate Harvey – producător asociat în cadrul companiei creative Artichoke din UK, Ronald Ramakers – regizor independent în Olanda și Germania timp de 10 ani, fondator al comaniei audiovizuale Phanta Vision și Director al Festivalului Internațional de Artă a Luminii – GLOW Eindhoven și Gaston Zahr – co-fondator al Grupului creativ OGE, Director artistic al Festivalului de Lumini din Ierusalim, al Concursului de Lumini din Haifa și al Paradei de Lumini din Tel Aviv, organizată de Ziua Independenței.

Votul publicului prin SMS-uri

Evenimentul are o componentă interactivă esențială, publicul având posibilitatea de a-și alege favoritul în seara evenimentului, începând cu prima proiecție, printr-un SMS la un număr cu tarif normal. Echipa care va aduna cele mai multe voturi prin SMS va fi desemnată câștigătoarea Premiului Publicului.

Finaliștii ediției 2018:

 • Sila Sveta (Rusia)
 • Go2 Productions (Canada)
 • LosRomeras and OTUCINEMA (Spania)
 • NullPixel (Mexic)
 • SKG Media (China)
 • United Motion Labs (Austria)
 • Mindscape Studio (România)
 • OCUBO (Portugalia)
 • ArtZebs (Ucraina)
 • Vision Impossible (Olanda)

O altă componentă a evenimentului este cea muzicală, seara debutând pe ritmurile unor artiști locali și internaționali îndrăgiți de public. Trupa românească de rock alternativ, The Mono Jacks, va concerta în deschiderea Hurts, oferind o experiență live efervescentă, într-o atmosferă unică. Înaintea mult așteptatelor concerte, DJ-ul CS84 va anima publicul pentru o seară de neuitat, la cea de-a cincea ediție iMapp Bucharest.

Citește știri/noutăți despre acest eveniment/concert:

Vezi mai multe știri și materiale despre HurtsThe Mono Jacks

Calendar concerte

<< iun. 2019 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Raportează o problemă legată de eveniment

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE