Urmărește-ne în Social Media

clasica, pop

Il Volo

Poster eveniment Il Volo

Il Volo, celebrul grup de origine italiană compus din tenorii Piero Barone și Ignazio Boschetto și baritonul Gianluca Ginoble va susține un concert în premieră pentru fanii din Oradea pe 2 octombrie.

Bilete concert Il Volo la Oradea

  • VIP - 500 lei
  • Categoria I - 340 lei
  • Categoria II - 300 lei
  • Categoria III - 250 lei
  • Categoria IV - 200 lei
  • Categoria V - 150 lei

Concertul crossover al trupei Il Volo de la Sala Palatului va cuprinde interpretări ale unor melodii pop-opera adorate de publicul din întreaga lume, dar și piesele de rezistență ce i-au propulsat în topul celor mai apreciați artiști internaționali. "O Sole Mio", "Notte Stellata (The Swan)" sau "Grande Amore" sunt doar câteva dintre ingredientele concertului, presărate cu momente fine de umor menite să cucerească publicul și să ofere o seară de neuitat.

Din anul 2009 și până în prezent, Il Volo a susţinut peste 300 de concerte pe toate continentele, în fața a peste 2 milioane de spectatori. A cântat în cele mai prestigioase săli, precum Royal Albert Hall, Radio City Music Hall din New York sau Arena di Verona în Italia. Grupul a readus în atenția iubitorilor de concerte live din întreaga lume frumuseţea muzicii clasice, a operei tradiţionale şi a belcanto-lui italian.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 30 mai 2023. Ref #154114

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.