Urmărește-ne în Social Media

jazz

Ibrahim Maalouf

Afiș Ibrahim Maalouf concert Romania 2015
 • Data
  joi, 19 noiembrie 2015
 • Ora de începere
  20:00
 • Tip locație
  Săli de concerte
 • Loc
  Sala Radio,
  București
 • OFERTE CAZARE
 • Acces
  Bilete in avans
 • Organizat de

Citește o recenzie despre eveniment

Vezi poze de la acest eveniment

Revelația Ibrahim Maalouf vine în premieră în România, pe data de 19 noiembrie și va susține un concert la Sala Radio. Trompetistul libanez ridică premii și săli în picioare, cu un stil de jazz aplaudat și de critici, și de publicul care nu prea stă jos la spectacolele sale. Ibrahim vine la București cu cel mai nou proiect al  său, Kalthoum- un show dedicat și inspirat de opera divei egiptene Umm Kulthum, cea mai cunoscută voce a lumii arabe.

Pe 19 noiembrie va urca pe scenă alături de Frank Woeste (pian), Rick Margitza (saxofon), Scott Colley (bas) și Clarence Penn (percuție).

 Accesul în sală se face începând cu ora 19:30. Nu este permis accesul cu camere foto profesionale. Filmatul este interzis pe toată durata concertului.

Bilete concert Ibrahim Maalouf la Sala Radio

 • Categoria I: 155 de lei
 • Categoria II: 135 de lei
 • Categoria III: 95 de lei

Deși este recunoscut pentru piesele energice și eclectice din show-urile sale, Ibrahim și-a început cariera cu muzica clasică. Urcă pe scenă de la 9 ani, și este remarcat șase ani mai târziu când interpretează cea mai dificilă piesă pentru trompetă din repertoriul clasic – Concertul Brandeburgic nr. 2 de Bach. Atrage atenția muzicienilor profesioniști și este începutul unei serii de evenimente care îl vor face să renunțe la studiile muzicale pentru a se dedica experimentelor personale.

Cântă în cluburi pariziene de jazz, mereu în căutare de sunete proaspete, și este atras de soundtrack-uri de filme. Coloana sonoră a lui Miles Davis de pe filmul „Ascensor pentru eșafod” reprezintă momentul în care, spune el, realizez că trompeta are alt sunet.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 26 mai 2015. Ref #79095

AGENDA DE CONCERTE

<< aug. 2022 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.