Urmărește-ne în Social Media

rock

iarba Fiarelor

Poster eveniment iarba Fiarelor

Pe 23 august, iarba Fiarelor va concerta în curtea Cetății Râșnov, în cadrul Festivalului de Film și Istorii Râșnov. Ești invitat să asculți cele mai îndrăgite piese ale trupei într-un cadru plin de istorie.

Acces concert iarba Fiarelor la Râșnov

  • Intrarea este gratuită, în limita locurilor disponibile și cu respectarea normelor în vigoare

iarba Fiarelor este un proiect muzical din Bistrița care s-a dezvoltat în jurul vocii, percuției și a versurilor inspirate din cultura autohtonă și scrise în limbaj băștinaș (neaoș). Trupa a debutat în vara lui 2018, a evoluat la festivaluri din Bistrița-Năsăud, a avut apariții la Târgu Mureș și Cluj Napoca.

Prin fuziunea sunetului acustic cu graiul transilvănean, iarba Fiarelor actualizează temele și motivele muzicale folclorice omniprezente în interiorul arcului carpatic. Trupa folosește în mod neconvențional chitara, bass-ul și tobele, instrumente care îmbină acorduri tradiționale și elementele de percuție cu sunete din lumea înconjurătoare pentru a reda atmosfera fiecărei compoziții muzical.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 20 august 2021. Ref #141686

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.