Urmărește-ne în Social Media

clasica, pop

Iana Novac - Orice femeie e frumoasă

Poster eveniment Iana Novac - Orice femeie e frumoasă

Iana Novac revine la Sala Palatului pe 6 martie 2024 cu un concert dedicat Femeii, o producție grandioasă așa cum și-a obișnuit publicul și fanii. Artista promite o seară de neuitat, în care partiturile clasice se vor îmbina cu muzica pop la cel mai înalt nivel artistic.

Bilete concert Iana Novac la Sala Palatului

  • Categoria I - 230 lei
  • Categoria II - 180 lei
  • Categoria III - 150 lei

Vocea impresionantă a sopranei Iana Novac, alături de invitații săi speciali - marele compozitor Eugen Doga, Monica Anghel - acompaniați de o orchestră simfonică, dirijată de maestrul Iosif Prunner vor crea un spectacol memorabil.

Iana Novac este o artistă complexă, fiind soprană, pianistă, compozitoare, producător muzical, manager, profesor de canto. Cu un repertoriu incredibil, cu o apariție extrem de elegantă și cu o voce ce i-a adus în anul 2010 premiul "Vocea de Aur de peste Prut", Iana Novac își desfată publicul cu concerte grandioase și unice.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 23 ianuarie 2024. Ref #157688

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.