Urmărește-ne în Social Media

pop

Horia Brenciu - Sunt cine vreau să fiu!

Poster eveniment Horia Brenciu - Sunt cine vreau să fiu!
 • Data
  miercuri, 18 decembrie 2019
 • Ora de începere
  19:30
 • Tip locație
  Săli de concerte
 • Loc
  Sala Palatului,
  București
 • OFERTE CAZARE
 • Acces
  Bilete in avans

Horia Brenciu urcă pe scena Sălii Palatului în cadrul concertului "Sunt cine vreau să fiu!" ce va avea loc pe 18 și 19 decembrie 2019, de la ora 19:30.
Horia Brenciu și Irina Rimes devin parteneri de scenă joi, 19 decembrie, la Sala Palatului! Irina Rimes este una dintre invitatele speciale ale lui Horia Brenciu în concertul "Sunt cine vreau să fiu".

Bilete concert Horia Brenciu la Sala Palatului

 • VIP - 200 lei
 • Categoria I - 150 lei
 • Categoria II - 100 lei

"În ‘89 aveam 17 ani.  Aceste rânduri, pe care le scriu acum, nu aveau loc fără acel an... La fel și prezența mea în București, la fel și cariera mea. Familia mea, orchestra mea, albumele mele, emisiunile la care am participat, oamenii pe care i-am cunoscut, drumurile pe care le-am făcut, concertele la care am participat, toate astea și încă multe altele care mă înconjoară și la care țin nu apăreau în viața mea fără evenimentul din 1989, căruia i-am spus: REVOLUȚIE.  Atunci am cunoscut libertatea, un concept pe care de #30ani încerc să îl înțeleg și să mă bucur de el în cel mai onest și uman mod cu putință.

Hai să ne bucurăm de libertatea celor #30ani. Astăzi sunt cine vreau să fiu.
Hai să ne bucurăm de muzică, de prietenie, de iubire și de un spectacol. La #30ani de libertate. La Sala Palatului, pe 18 decembrie, ora 19.30", a spus Horia Brenciu.

Horia Brenciu este un entertainer înnăscut care de-a lungul timpului a cucerit publicul din postura de solist vocal, actor sau gazdă a unor emisiuni TV. Împreună cu HB Orchestra, una dintre cele mai complexe orchestre din showbiz-ul românesc, carismaticul artist va pune în scenă un spectacol inedit, interpretând de la balade sentimentale până la refrene ritmate lansate de legendele rock’n’roll-ului, dar va face în egală măsură senzaţie cu melodiile proprii, printre care se numără foarte îndrăgitele hit-uri "Fac ce-mi spune inima" și "Hello".

În anul 2002, Horia Brenciu înființează trupa HB Orchestra alături de care a susținut concerte de excepție prin toată țara. Primul album a ieșit la lumină sub numele de "35" și a dat lumii cunoscutele piese ca "Funky Party", "Cine ești tu?", "Septembrie, luni" sau "Prolog". Au urmat discurile "37" și "40+".

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 10 decembrie 2019. Ref #125212

Te-ar putea interesa următoarele

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.