Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

ANULAT - Horace Andy la Teatrul de Vară Mihai Eminescu

Raportează erori

ACEST EVENIMENT A FOST ANULAT

Data: vineri, 14 septembrie 2018Ora de incepere: 19:00 Loc: Organizator: DokStation

Update: Concertul muzicianului reggae Horace Andy, ce urma să aibă loc în 14 septembrie, la București, se anulează din motive logistice. Anularea survine în urma unor întârzieri în procesul de emitere a vizei de rezidență în Marea Britanie, semnalate de managementul artistului.

„Ne pare foarte rău pentru această situație, pe care nu am reușit să o rezolvăm în timp util. Horace Andy regretă că nu-și va putea respecta angajamentul față de fanii români”, precizează managementul artistului.

Toți cei care au achiziționat bilete la acest eveniment își vor recupera integral contravaloarea acestora.  Cei care au achiziționat bilete online prin Eventbook.ro vor fi informați printr-un email de la office [at] eventbook.ro despre procedura de returnare. Cei care au achiziţionat bilete de la librăriile partenere din rețeaua Eventbook îşi pot recupera banii odată cu prezentarea biletelor la punctul din care au fost cumpărate.

---

Legendarul muzician reggae, Horace Andy, cunoscut pentru timbrul vocal unic și longeviva colaborare cu Massive Attack, va concerta la București pe 14 septembrie, de la ora 19.00, în Amfiteatrul „Mihai Eminescu”. Concertul va fi precedat de proiecția documentarului "Two Sevens Clash: Dread Meets Punk Rockers", regizat de Don Letts.

Bilete concert Horace Andy la Amfiteatrul "Mihai Eminescu"

  • Presale - 50 lei

Horace Hinds, pe numele său adevărat, s-a născut în 1951, la Kingston, și a debutat la începutul anilor ’70 cu albumul Skylarking, impunându-se pe scena muzicală din Jamaica. De atunci, artistul a înregistrat peste 20 de albume de studio și a concertat în toată lumea, alături de trupa sa, „Dub Asante”. În 1990, a fost descoperit de trupa trip-hop britanică Massive Attack, care îl citează drept o influență majoră în muzica sa.

Primul rezultat al colaborării dintre Horace Andy și Massive Attack este piesa One Love, ce apare pe albumul de debut al trupei britanice, Blue Lines (1991). De atunci, artisul jamaican a contribuit la toate albumele înregistrate de Massive Attack, fiind singurul solist colaborator permanent al trupei. Legătura cu Massive Attack și hit-urile "Angel" sau "Girl I Love You" l-au făcut pe Horace Andy cunoscut unei generații mai tinere de fani, ce continuă să îi redescopere muzica.

În 14 septembrie, la București, Horace Andy, alături de Dub Asante Band & Matic Horns, vine în fața publicului român cu o selecție de hit-uri reggae din întreaga sa carieră.

Vezi mai multe știri și materiale despre Horace Andy

Calendar concerte

<< mai 2019 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE