Urmărește-ne în Social Media

electronica, reggae

ANULAT - Horace Andy

Poster eveniment ANULAT - Horace Andy

Update: Concertul muzicianului reggae Horace Andy, ce urma să aibă loc în 14 septembrie, la București, se anulează din motive logistice. Anularea survine în urma unor întârzieri în procesul de emitere a vizei de rezidență în Marea Britanie, semnalate de managementul artistului.

„Ne pare foarte rău pentru această situație, pe care nu am reușit să o rezolvăm în timp util. Horace Andy regretă că nu-și va putea respecta angajamentul față de fanii români”, precizează managementul artistului.

Toți cei care au achiziționat bilete la acest eveniment își vor recupera integral contravaloarea acestora.  Cei care au achiziționat bilete online prin Eventbook.ro vor fi informați printr-un email de la office [at] eventbook.ro despre procedura de returnare. Cei care au achiziţionat bilete de la librăriile partenere din rețeaua Eventbook îşi pot recupera banii odată cu prezentarea biletelor la punctul din care au fost cumpărate.

---

Legendarul muzician reggae, Horace Andy, cunoscut pentru timbrul vocal unic și longeviva colaborare cu Massive Attack, va concerta la București pe 14 septembrie, de la ora 19.00, în Amfiteatrul „Mihai Eminescu”. Concertul va fi precedat de proiecția documentarului "Two Sevens Clash: Dread Meets Punk Rockers", regizat de Don Letts.

Bilete concert Horace Andy la Amfiteatrul "Mihai Eminescu"

  • Presale - 50 lei

Horace Hinds, pe numele său adevărat, s-a născut în 1951, la Kingston, și a debutat la începutul anilor ’70 cu albumul Skylarking, impunându-se pe scena muzicală din Jamaica. De atunci, artistul a înregistrat peste 20 de albume de studio și a concertat în toată lumea, alături de trupa sa, „Dub Asante”. În 1990, a fost descoperit de trupa trip-hop britanică Massive Attack, care îl citează drept o influență majoră în muzica sa.

Primul rezultat al colaborării dintre Horace Andy și Massive Attack este piesa One Love, ce apare pe albumul de debut al trupei britanice, Blue Lines (1991). De atunci, artisul jamaican a contribuit la toate albumele înregistrate de Massive Attack, fiind singurul solist colaborator permanent al trupei. Legătura cu Massive Attack și hit-urile "Angel" sau "Girl I Love You" l-au făcut pe Horace Andy cunoscut unei generații mai tinere de fani, ce continuă să îi redescopere muzica.

În 14 septembrie, la București, Horace Andy, alături de Dub Asante Band & Matic Horns, vine în fața publicului român cu o selecție de hit-uri reggae din întreaga sa carieră.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 21 august 2018. Ref #111873

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.