Urmărește-ne în Social Media

rock, electronica

Hooverphonic

Poster eveniment Hooverphonic

UPDATE: Concert Hooverphonic, programat pentru 7 octombrie 2021, a fost reprogramat pentru data de 21 mai 2022, tot la Kruhnen Musik Halle. Biletele deja achiziționate rămân valabile.

Bilete concert Hooverphonic la Brașov

  • Primele 100 de bilete - 79 lei (sold out)
  • Următoarele 200 de bilete - 89 lei (sold out)
  • Presale - 99 lei
  • La intrare - 120 lei

*Se pun în vânzare doar 500 de bilete

**La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul de procesare bilet de 10 lei.

Hooverphonic vine din Belgia și în cei peste 20 de ani de activitate a lansat 10 albume și hit-uri precum "Mad About You", "Eden" sau "2 Wicky", combinând trip hop-ul cu rockul alternativ și cu muzica electronică. Cel mai recent material discografic este "Looking For Stars" care a fost lansat în 2018.

Piesele trupei au fost incluse pe soundtrack-urile multor filme precum CSI, La Femme Nikita, I Know What You Did Last Summer, Permanent Midnight, The Interview, Stealing Beauty sau Third Watch.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 16 decembrie 2021. Ref #138485

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.