Urmărește-ne în Social Media

pop

Holy Molly

Poster eveniment Holy Molly

Holy Molly, vocea care face senzație în trendingul românesc, va susține un concert la Beluga Music & Cocktails pe 24 iunie.

Bilete concert Holy Molly la Beluga

  • Acces General - 30 lei

După succesul avut cu piesele "Menage a Trois", "Back to her", "Twinkle", "Shot a friend" în țările europene, Holy Molly a lansat primul ei single în limba română alături de rapper-ul Tata Vlad, piesă ce a ajuns pe prima poziție în topurile muzicale de specialitate ale radiourilor din România. Energia și versatilitatea sa artistică reprezintă unele dintre cele mai importante atuu-uri ale ei, fapt ce o diferențiază de majoritatea artiștilor, în timp ce toți își aruncă priviri provocatoare pe ringul de dans.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 15 iunie 2022. Ref #148067

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.