Urmărește-ne în Social Media

pop, rock

Holograf

Poster eveniment Holograf

Trupa Holograf pornește într-un turneu național intitulat "O seară cu Holograf", ce ilustrează cariera de succes a formației. Pe 10 mai, muzicienii vă așteaptă la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța cu un show care vă va merge la suflet.

Bilete concert Holograf la Constanța

  • VIP - 134,35 lei
  • Categoria A - 104,35 lei

Din coloana sonoră a serii nu vor lipsi "Să nu-mi iei niciodată dragostea", "Banii vorbesc", "Cât de departe", "De câte ori să te iubesc" sau "Pierd înălțimea din ochii tăi". Vino să cânți alături de ei hituri de ieri și de azi, și nu uita, iubirea este la fel de frumoasă la orice vârstă!

Holograf este una dintre cele mai longevive și mai valoroase trupe românești. Formația a reușit să țină mereu pasul cu schimbarea, dar în același timp să își păstreze intact amprenta rock, ce o definește. Trupa Holograf mizează pe conținut de valoare și surse de inspirație autentice, care au câștigat inimile fanilor de-a lungul timpului.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 04 mai 2022. Ref #146233

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.