Urmărește-ne în Social Media

pop, rock

Holograf - Cum bate inima ta

Poster eveniment Holograf - Cum bate inima ta

Holograf revine la Sala Palatului cu un concert de neratat și un album nou. Pe 15 februarie 2023, îndrăgita trupă va cânta celebrele piese lansate în cei peste 40 de ani de carieră, dar și câteva melodii de pe noul album intitulat "Cum bate inima ta".

Bilete concert Holograf la Sala Palatului

  • VIP - 256, 14 lei
  • Categoria A (earlybird) - 206,14 lei
  • Categoria B (earlybird) - 126,14 lei
  • Categoria C - 136,14 lei
  • Categoria D - 106,14 lei

După 40 de ani de succes continuu, Holograf este una dintre cele mai longevive și mai valoroase trupe românești. Formația a reușit să țină mereu pasul cu schimbarea, dar în același timp să își păstreze intact ADN-ul rock ce o definește. Holograf mizează pe conținut de valoare și surse de inspirație autentice, care au câștigat inimile fanilor de-a lungul timpului.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 14 februarie 2023. Ref #151890

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.