Urmărește-ne în Social Media

pop, rock

Holograf

Poster eveniment Holograf

Pe 26 ianuarie, Hard Rock Cafe București sărbătorește cincisprezece ani de la deschidere printr-un mega concert susținut de Holograf, trupa care a cântat și la inaugurare. Petrecerea aniversară va prilejui întâlnirea cu cele mai frumoase hituri ale trupei, precum "Dragostea mea", "Ți-am dat un inel" sau "Ești așa frumoasă" și va aduce celor prezenți multe surprize.

Bilete concert Holograf la Hard Rock Cafe

  • Acces General (loc la masă, în sală) - 169 lei
  • Fără loc, în picioare - 169 lei

După 40 de ani de succes continuu, Holograf este una dintre cele mai longevive și mai valoroase trupe românești. Formația a reușit să țină mereu pasul cu schimbarea, dar în același timp să își păstreze intact ADN-ul rock ce o definește.

La petrecerea de deschidere din 2008, membrii trupei Holograf au donat câte un obiect personal pentru colecția restaurantului, devenind prima trupa românească ce a intrat în circuitul celui mai mare muzeu de obiecte din lumea muzicii, cu peste 80.000 de exponate în cafenelele din întreaga lume.

În Hard Rock Cafe București sunt expuse costume de scenă, instrumente muzicale, postere, LP-uri de aur și platină, fotografii si multe altele, cum ar fi: chitara lui Richie Sambora sau Bruce Springsteen, un costum purtat de John Lennon, ținuta de scenă a lui Elton John, bustiera Madonnei sau jacheta pe care Michael Jackson a purtat-o in videoclipul "Beat It".

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 13 decembrie 2022. Ref #151662

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.