Urmărește-ne în Social Media

pop, world music

Holograf

Afiș concert Holograf la Casa de cultura a sindicatelor în Constanța, 10 martie 2015

Holograf aduc primăvara la mare cu un concert la Constanța, la Casa de Cultură a Sindicatelor, pe data de 10 martie 2015, de la ora 19:00. Printre piesele ce vor fi cântate de celebra formație se vor număra  “Cât de departe”, “Dacă noi ne iubim”, “Banii vorbesc”, “Ți-am dat un inel”, “Roua diminetii” și “Întoarce-te acasă”.

Bilete Holograf

  • Categoria I - 150, 00 RON
  • Categoria II - 120,00 RON
  • Categoria III - 100,00 RON
  • Categoria IV - 80, 00 RON

*Biletele pot fi achiziționate online sau la casa de bilete a sălii de spectacol.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 02 februarie 2015. Ref #75843

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.