Urmărește-ne în Social Media

rock

Hollywood Vampires

Poster eveniment Hollywood Vampires

Supergrupul din care fac parte Alice Cooper, Johnny Depp și Joe Perry revine la București pe 8 iunie 2023 la Romexpo, în aer liber. În deschidere cântă 12 Limbs, o formație tânără ce vine din Londra. Abordează un indie rock cu influențe de alternativ și funk.

Bilete concert Hollywood Vampires la Romexpo

Presale

Heroes - 449 lei
Boogiemen - 369 lei
Drunk Friends - 289 lei

În ziua concertului, la acces

Heroes - 480 lei
Boogiemen - 400 lei
Drunk Friends - 350 lei

*Se pun în vânzare și 500 de bilete VIP în tribună la înălțime, aproape de scenă, cu bar separat și alte facilități.

**La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă comisionul de emitere bilet

Program concert Hollywood Vampires la Romexpo

 • Acces - 19:00
 • 12 Limbs - 20:00 - 20:45
 • Hollywood Vampires - 21:15

Reguli de acces:

Este interzis accesul cu:

 •  sticle, conserve
 • mâncare sau băuturi de orice fel
 • artificii, arme, obiecte periculoase
 • obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser)
 • umbrele (în caz că se anunță ploaie să veniți cu pelerine)
 • aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil)
 • aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale
 • animale de companie
 • persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Organizatorii NU vor stoca și NU vor păzi obiectelor prezentate pe lista de mai sus pe durata evenimentului!

La intrarea in perimetrul evenimentului, toți participanții vor fi percheziționați de agenții de securitate.

Organizatorii informează publicul participant că spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

La Romexpo va fi prezent un medic care poate oferi Primul Ajutor în caz de nevoie.

Accesul copiilor:

 • Copiii sub 7 ani au acces gratuit însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.
 • Accesul minorilor sub 14 ani se face doar pe bază de bilet și doar dacă aceștia sunt însoțiți de un adult posesor de bilet valid.
 • Organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor fără căști de protecție! Zgomotul foarte puternic poate dauna auzului celor mici.

Categorii de bilete și brățări

 • Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul pe baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului.
 • Părăsirea perimetrului de concert, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar la ieșire brățara le va fi ruptă și dacă doresc să intre din nou, va trebui să-și cumpere alte bilete.
 • Posesorii de bilete la categoriile VIP, Heroes (A) si Boogiemen (B) vor primi la acces brățări speciale ce le permit accesul în zona în care au bilete. Brățările trebuie păstrate la mână, exact așa cum au fost puse, pe toată durata concertului. Brățările nu sunt transmisibile și nu trebuie deteriorate pe întreaga perioadă a evenimentului. Posesorii de bilete la categoria Drunk Friends (C) nu vor primi brățară la acces.

- Categoria VIP - Pe platformă la înălțime, aproape de scenă, cu bar separat și toaletă premium separată. Fanii cu bilet VIP au acces în toate categoriile de bilete.

- Categoria Heroes (A) - În picioare, în fața scenei; posesorii de biletele la categoria Heroes (A) nu au acces la categoria VIP, dar au acces la categoria Boogiemen (B) și Drunk Friends (C)

- Categoria Boogiemen (B) - În picioare în spatele categoriei Heroes (A). Posesorii de bilete la categoria Boogiemen (B) nu au voie să intre la categoria VIP și nici la categoria Heroes (A), dar au voie la categoria Drunk Friends (C).

- Categoria Drunk Friends (C) - În picioare în spatele categoriei Boogiemen (B). Posesorii de bilete la categoria Drunk Friends (C) nu au voie să intre la nicio altă categorie.

Hollywood Vampires este un supergrup format de Alice Cooper, Johnny Depp și Joe Perry. Scopul formației era de a aduce un tribut tuturor artiștilor din scena rock care au murit din cauza exceselor.

În prezent, din componența Hollywood Vampires fac parte cei trei membri fondatori și Tommy Henriksen, basistul lui Alice Cooper. De-a lungul timpului, The Hollywood Vampires au urcat pe scenă alături de artisti precum Duff McKagan, Matt Sorum (ambii Guns n' Roses), Brad Whitford (Aerosmith) sau Robert DeLeo (Stone Temple Pilots).

Hollywood Vampires a lansat două albume până acum, materiale la care au colaborat cu artiști precum Paul McCartney, Dave Grohl, Joe Walsh sau Cristopher Lee.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 08 iunie 2023. Ref #151107

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.