Urmărește-ne în Social Media

rock

Hollywood Vampires

Poster eveniment Hollywood Vampires

Supergrupul din care fac parte Alice Cooper, Johnny Depp și Joe Perry revine la București pe 8 iunie 2023 la Romexpo, în aer liber. Biletele achiziționate (și pentru care nu s-a cerut refund) pentru evenimentul din 2021 rămân valabile și organizatorii le mulțumesc fanilor că le-au păstrat.

Bilete concert Hollywood Vampires la Romexpo

Biletele se pun în vânzare începând cu 4 noiembrie la următoarele prețuri:

Earlybird

Heroes - 429 lei
Boogiemen - 349 lei
Drunk Friends - 269 lei

Presale

Heroes - 449 lei
Boogiemen - 369 lei
Drunk Friends - 289 lei

În ziua concertului, la acces

Heroes - 480 lei
Boogiemen - 400 lei
Drunk Friends - 350 lei

*Se pun în vânzare și 500 de bilete VIP în tribună la înălțime, aproape de scenă, cu bar separat și alte facilități la prețul de 699 lei.

**La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 15 lei.

Suplimente bilete:

  • Supliment Hollywood Vampires Gold Meet & Greet Package - 1,500 EUR in lei + comisioane
  • Supliment Hollywood Vampires Silver VIP Package - 175 EUR in lei + comisioane

Hollywood Vampires este un supergrup format de Alice Cooper, Johnny Depp și Joe Perry. Scopul formației era de a aduce un tribut tuturor artiștilor din scena rock care au murit din cauza exceselor.

În prezent, din componența Hollywood Vampires fac parte cei trei membri fondatori și Tommy Henriksen, basistul lui Alice Cooper. De-a lungul timpului, The Hollywood Vampires au urcat pe scenă alături de artisti precum Duff McKagan, Matt Sorum (ambii Guns n' Roses), Brad Whitford (Aerosmith) sau Robert DeLeo (Stone Temple Pilots).

Hollywood Vampires a lansat două albume până acum, materiale la care au colaborat cu artiști precum Paul McCartney, Dave Grohl, Joe Walsh sau Cristopher Lee.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 31 octombrie 2022. Ref #151107

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.