Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT INFO CONCERT:
Chris Botti
INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
INFO CONCERT:
Michael Bolton

Hollywood Undead la Arenele Romane

Raportează erori Data: miercuri, 27 iunie 2018Ora de incepere: 19:00 Loc:
Arenele Romane,
București 27418
Organizator: Metalhead

Hollywood Undead va concerta în premieră în România pe 27 iunie 2018 la Arenele Romane.

Bilete concert Hollywood Undead la Arenele Romane

 • Acces General (presale) - 95 lei
 • Golden Circle (presale) - 149 lei - SOLD OUT

Program concert Hollywood Undead

19:00 - Open Doors

20:00 - 20:45 - Arashai

21:15 - Hollywood Undead

Reguli de acces

 • Accesul în incinta Arenelor Romane se face prin intrarea din parc (de jos) începând cu ora 19:00, iar concertele încep de la 20:00!
 • Copiii cu vârsta sub 7 ani au acces gratuit și trebuie să fie însoțiți de un adult posesor de bilet valid.
 • Accesul minorilor sub 14 ani se face doar pe bază de bilet și doar dacă aceștia sunt însoțiți de către un adult posesor de bilet valid.
 • Organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor fără căști de protecție! Zgomotul foarte puternic poate dăuna auzului celor mici.
 • Organizatorii informează publicul participant că spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.
 • Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului.
 • Părăsirea perimetrului Arenelor Romane, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar la ieșire brățara le va fi rupta și dacă doresc sa intre din nou, vor trebui să-și cumpere alte bilete.
 • Posesorii de bilete la categoria Golden Circle vor primi la acces brățări speciale ce le permit accesul în această zonă. Brățările trebuie păstrate la mână, exact așa cum au fost puse, pe toată durata concertului. Acestea  nu sunt transmisibile și nu trebuie desfăcute sau deteriorate.
 • În cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de băuturi, vânzarea acestora făcându-se pe bază de jetoane care pot fi procurate de la casele special amenajate.
 • Contravaloarea jetoanelor rămase se returnează la finalul evenimentului doar pe baza bonului fiscal.
 • Este interzis accesul cu sticle, conserve, mâncare, băuturi, artificii, arme, obiecte periculoase, obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser), laptop-uri, ipod-uri, ipad-uri (și orice alt tip de tabletă), umbrele (în caz că se anunță ploaie să veniți cu pelerine), aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil), aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale, animale de companie, persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Hollywood Undead este o trupă americană de rock alternativ/rapcore din Los Angeles, California, înființată în 2005. Până în prezent, formația are la activ cinci albume: "Swan Songs" (2008), "American Tragedy" (2011), "Notes from the Underground" (2013), "Day of the Dead" (2015) și "Five" (2017).

Membrii grupului sunt cunoscuți pentru măștile pe care le poartă în concertele live, interviuri sau în videoclipuri. Fiecare mască are propria poveste și este concepută în detaliu de fiecare membru în parte.

Citește știri/noutăți despre acest eveniment/concert:

Vezi mai multe știri și materiale despre Hollywood Undead

Calendar concerte

<< mai 2019 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE