Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie

Haywire Festival la Daos Club

Raportează erori Data: vineri, 25 noiembrie 2016- sâmbătă, 26 noiembrie 2016Ora de incepere: 19:00 Loc:
Daos Club,
Timișoara
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate, iar agenda noastră a fost actualizată. Festivalurile și concertele mari nu vor putea reveni mai devreme de 1 septembrie. În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Prima ediție a festivalului Haywire va avea loc în Club Daos din Timișoara, în perioada 25-26 noiembrie 2016, începând cu ora 19:00. Selecția riguroasă a artiștilor s-a făcut prin prisma unei viziuni progresive a culturii muzicale contemporane de calitate. La festival vor concerta de la trupe stăine consacrate pe scena de rock europeană, la comori ascunse ale muzicii românești. Astfel, programul Haywire Festival aduce publicului o experiență live de neratat și o abundență de stiluri muzicale.

Bilete Haywire Festival la Club Daos Timișoara

 • Abonament 2 zile - 65 lei
 • Abonament o zi - 45 lei

Line-up Haywire Festival

 • Mother Engine [Ge] este una dintre cele mai căutate trupe de rock instrumental ascendente din zona de psychedelic.
 • Zippo[It] împing mereu limitele posibilităților muzicale și sunt în prima line a trupelor heavy-rock.
 • Earth Ship [Ge] îmbracă metalul într-o formă contemporană și îi dau valoare prin pasaje vocale pline de vigoare.
 • Fluturi pe Asfalt [Ro] reprezintă una dintre cele mai complexe trupe alternative din România.
 • Consecration[Srb] înseamnă un trio curajos care produce muzică experimentală încâ din anii 2000.
 • Zaum[Ca] este un duo care împletește subtil influențe orientale și evocă mantre antice în muzica rock.
 • Nava Mamă[Ro] prezintă o  fuziune presărată cu note de pian, riff-uri puternice și melodii rupte în cadențe complexe.
 • Sunset in the 12th House [Ro] este un proiect captivant creat de Sol Faur & Hupogrammos care se lansează cu elan în afara zonei  lor de confort muzical.
 • Transceatla[Ro] este una dintre cele mai expresive trupe din Timișoara care se avântă constant spre noi teritorii sonice.

Vezi mai multe știri și materiale despre Fluturi Pe Asfalt

Calendar concerte

<< aug. 2020 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE