Urmărește-ne în Social Media

clasica, world music

Hauser

Poster eveniment Hauser

Hauser va susține un concert pe 13 iulie la Arenele Romane din București, parte a turneului mondial "Rebel with a Cello". Cunoscut publicului larg mai ales datorită activității din 2Cellos, Hauser este unul dintre cei mai apreciați și iubiți artiști ai scenei de muzică clasică și nu numai.

Bilete concert Hauser la Arenele Romane

  • Premium (cu loc în zonele K si E) - 379 lei earlybird, 399 lei presale și 450 la intrare
  • Teren (pe teren, fără loc, în fața scenei) - 309 lei earlybird, 329 presale și 350 la intrare
  • Acces General (cu loc în Arenă) - 259 lei earlybird, 279 lei presale și 330 lei la intrare

Info acces:

  • Copiii sub 10 ani au acces gratuit doar în zona Teren (nu și pe scaune) și însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.
    La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul agenției de ticketing.
  • Organizatorii recomandă fanilor care vin cu copii sub 10 ani să le protejeze acestora urechile cu căști speciale. La concert volumul va fi puternic și acesta poate afecta auzul copiilor.
  • Accesul cu umbrele este interzis.

Hauser a urcat pe scenele celor mai importante săli de concerte din lume, printre care Wigmore Hall sau Royal Albert Hall, susținând un recital chiar și în Palazzo Vecchio din Florența. Talentul și modul său diferit de a vedea și interpreta muzica au atras atenția și altor artiști de renume mondial, printre care și Elton John, alături de care Hauser a urcat pe scenă în repetate rânduri.

Hauser reușește să găsească punctele comune între muzica modernă și cea clasică, aducând un suflu nou celei din urmă și făcând-o cunoscută peste tot în lume, mai ales generațiilor tinere.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 14 decembrie 2023. Ref #157229

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.