Urmărește-ne în Social Media

rock, pop, world music

Hara

Poster eveniment Hara

Trupa Hara va susține un concert la Hard Rock Cafe pe 24 martie 2016, începând cu ora 21:30. Trupa este o prezență constantă pe scenele festivalurilor naționale și internaționale, datorită unui stil muzical inovator ce îmbină rockul alternativ și electronic pop cu puternice amprente din muzica popoarelor.

Activitatea bogata de până în prezent a trupei Hara i-a adus numeroase premii de-a lungul anilor: Best Single, România (2003, 2004, 2006, 2009), Best Album, România (2004, 2008) și Best Live Performance, România (2004, 2005, 2009). Este prima trupă românească câștigătoare a concursului Song of the year-VH1 SUA, cu piesa „Plouă stele”, în anul 2009, și de asemenea singura trupă care a reprezentat Romania la Campionatul European de Fotbal-Austria 2008 .

Bilete Concert Hara la Hard Rock Cafe

  • VIP - 50 lei
  • Acces General (loc la masă, fumători/nefumători) - 35 lei
  • Acces General (fără loc la masă) - 35 lei

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 22 ianuarie 2016. Ref #86497

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.