Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative Alexandru AndrieșAlexandru Andrieș revine pe scenă, în septembrie va susține un concert în aer liber Stevie NicksStevie Nicks ne roagă să purtăm măști: "Vă rog, nu abandonați lumea asta" James Hetfield la volanul uneia dintre mașinile sale de colecțieJames Hetfield este onorat că Muzeul Petersen îi expune mașinile, chiar dacă îi este dor "să fie în preajma lor" Poster Gărâna Jazz Festival 2020Gărâna Jazz Festival 2020 - programul complet și condițiile de desfășurare Toni Cornell cântând ”Black” de la Pearl Jam în cadrul Lollapalooza 2020Fiica lui Chris Cornell a realizat un cover răvășitor după Pearl Jam - VIDEO

Groove Armada, Hernan Cattaneo şi Dusty Kid la Romexpo

groove-armada-hernan-cattaneo-dusty-kid-la-romexpo Raportează erori Data: sâmbătă, 31 martie 2012Ora de incepere: 00:00 Loc:
Romexpo,
București
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate, iar agenda noastră a fost actualizată. Festivalurile și concertele mari nu vor putea reveni mai devreme de 1 septembrie. În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

groove-armada-hernan-cattaneo-dusty-kid-la-romexpoGroove Armada (DJ set), Hernan Cattaneo şi Dusty Kid vor mixa pe 31 martie 2012 în Pavilionul C6 din cadrul complexului Romexpo din Bucureşti. Evenimentul este organizat la fel ca și show-ul Above&Beyond de The Mission.

Duo-ul Groove Armada a fost înfiinţat la mijlocul anilor ’90 la iniţiativa britanicilor Andy Cato şi Tom Findlay şi a devenit celebru datorită single-urilor "I See You Baby" şi "Superstylin". În cei peste 15 ani în spatele platanelor, Groove Armada a creat muzică ce a ocupat poziţii fruntaşe în topurile celebre de gen şi a devenit un nume important pe afişurile petrecerilor din toată lumea.

Hernan Cattaneo, originar din Argentina promovează un stil unic, o combinaţie de progressive, deep, funky şi tribal house, sursă importantă de inspiraţie pentru numeroşi dj aflaţi la început de drum.

Dusty Kid vine din Italia şi a reuşit în ultimii ani să-şi impună numele pe piaţa muzicii electronice. A semnat de-a lungul vremii colaborări cu artişti precum Mutiny UK, Robbie Riviera sau Trinity Hi-Fi.

Biletele la acest eveniment sunt disponibile în reţeaua Bilete.ro, oficiile poştale semnalizate cu “Aici Bilete.ro” sau punctele de vânzare de la Studio Martin (Bd. Iancu de Hunedoara nr. 61), Metrou Unirii 1, Music Box (Str. Matei Basarab Nr. 16), French Bakery Lipscani (str. Smârdan nr. 13) şi online pe www.bilete.ro la următoarele categorii de preţ:

  • În avans - 40 lei
  • La intrare - 60 lei

Calendar concerte

<< aug. 2020 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE