Urmărește-ne în Social Media

pop, rock

Gregorian

Poster eveniment Gregorian

Gregorian va susține un concert la Sala Palatului pe data de 16 mai 2016, începând cu ora 20:00. Interpretarea unică a celor mai celebre cântece pop și rock, membrii corului învăluiți în robe de călugări, întreg misterul din jurul chipurilor și glasurilor, portului, toate vor trimite publicul cu gândul la vremurile perioadei Imperiului Roman de Apus.

Bilete Concert Gregorian la Sala Palatului

  • Categoria I - 199 lei
  • Categoria II - 99 lei
  • Categoria III - 59 lei

Cunoscutul producător Frank Peterson, partenerul lui Michael Cretu în proiectul Enigma, a fost cel care a dat viață celor de la Gregorian. A fost nevoie de multă inspirație și fler pentru a alege toate piesele pentru un proiect ca Gregorian. Nu orice cântec este potrivit pentru sunetul corului gregorian. Din fericire, imensul bagaj muzical al lui Peterson și creativitatea acestuia au fost ceea ce Gregorian avea nevoie ca succesul să fie garantat. De la trupe ca Eurythmics, Tears for Fears până la Metallica, Rammstein sau Lenny Kravitz, trupa duce ascultătorul într-o lume apusă, cea a sunetelor muzicii gregoriene. Succesul din clasamentele internaționale și numeroasele premii, cele 9 albume și 5 DVD-uri în 7 ani au dovedit că Peterson a avut dreptate.  Mai mult de 4 milioane de albume Gregorian și-au găsit fanii în toată Europa, dar și în Asia, Africa de Sud și de curând Statele Unite ale Americii.

Muzica gregoriană, denumită și cânt gregorian, este un stil muzical liturgic utilizat în cultul creștin catolic, cu inspirație din muzica primelor generații de creștini de pe teritoriul Imperiului Roman de Apus, muzica gregoriană dezvoltându-se în perioada secolelor VI–XI. Numele de „gregorian” provine de la cel al papei Grigore I cel Mare (pontif al Romei între anii 590-604).

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 03 martie 2016. Ref #87539

AGENDA DE CONCERTE

<< aug. 2021 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.