Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

Gregorian la Sala Palatului

Gregorian Raportează erori Data: luni, 16 mai 2016Ora de incepere: 20:00 Loc:
Sala Palatului,
București
Organizator: German Quality Entertainment
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Gregorian va susține un concert la Sala Palatului pe data de 16 mai 2016, începând cu ora 20:00. Interpretarea unică a celor mai celebre cântece pop și rock, membrii corului învăluiți în robe de călugări, întreg misterul din jurul chipurilor și glasurilor, portului, toate vor trimite publicul cu gândul la vremurile perioadei Imperiului Roman de Apus.

Bilete Concert Gregorian la Sala Palatului

  • Categoria I - 199 lei
  • Categoria II - 99 lei
  • Categoria III - 59 lei

Cunoscutul producător Frank Peterson, partenerul lui Michael Cretu în proiectul Enigma, a fost cel care a dat viață celor de la Gregorian. A fost nevoie de multă inspirație și fler pentru a alege toate piesele pentru un proiect ca Gregorian. Nu orice cântec este potrivit pentru sunetul corului gregorian. Din fericire, imensul bagaj muzical al lui Peterson și creativitatea acestuia au fost ceea ce Gregorian avea nevoie ca succesul să fie garantat. De la trupe ca Eurythmics, Tears for Fears până la Metallica, Rammstein sau Lenny Kravitz, trupa duce ascultătorul într-o lume apusă, cea a sunetelor muzicii gregoriene. Succesul din clasamentele internaționale și numeroasele premii, cele 9 albume și 5 DVD-uri în 7 ani au dovedit că Peterson a avut dreptate.  Mai mult de 4 milioane de albume Gregorian și-au găsit fanii în toată Europa, dar și în Asia, Africa de Sud și de curând Statele Unite ale Americii.

Muzica gregoriană, denumită și cânt gregorian, este un stil muzical liturgic utilizat în cultul creștin catolic, cu inspirație din muzica primelor generații de creștini de pe teritoriul Imperiului Roman de Apus, muzica gregoriană dezvoltându-se în perioada secolelor VI–XI. Numele de „gregorian” provine de la cel al papei Grigore I cel Mare (pontif al Romei între anii 590-604).

Calendar concerte

<< apr. 2021 >>
lmmjvsd
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE