Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Gramatik la Arenele Romane

Data: miercuri, 22 noiembrie 2017Ora de incepere: 21:00 Locatie:
Arenele Romane,
București
- Vezi adresa si harta
Acces: Bilete in avans / Telefon rezervari: n/a Organizator: BestMusic Live Concerts

Gramatik va susține un concert la Arenele Romane (cort încălzit) pe 22 noiembrie 2017, începând cu ora 21:00. Seara va fi deschisa de Next Ex, iar de afterparty vor fi responsabili Dasherz și Exposure.

Bilete concert Gramatik la Arenele Romane

 • VIP (presale) - 159 lei
 • Acces General (presale) - 109 lei

Program:

 • Acces - 20:00
 • Next Ex - 20:30 - 21:30
 • Gramatik - 22:00 - 23:30
 • Afterparty - 23:45

Reguli de acces:

 • Accesul se face prin intrarea din parc a Arenelor Romane (cea mare, standard, de jos) și fiecare categorie de bilet va avea câte un coridor special. Accesul se face începând cu ora 20:00, dar puteți veni la orice ora doriți să vedeți trupele preferate, porțile fiind deschise până la finalul concertului.
 • Accesul în perimetrul evenimentului este permis pe bază de bilet valid. Odată intrați în incinta Arenelor Romane, nu puteți părăsi locația decât în caz de urgență. În caz contrar va trebui să cumpărați un alt bilet. Posesorii de bilete Golden Circle vor primi o brățară specială cu care pot intra și în zona de Acces General.
 • Accesul copiilor sub 7 ani NU este gratuit și este permis doar dacă aceștia sunt însoțiți de cel puțin unul dintre părinți, la rândul său posesor al unui bilet valid. Vă recomandăm să aduceți căști speciale pentru protecția auzului copilului. Volumul puternic poate afecta auzul celor mici.
 • Minorilor cu vârsta sub 14 li se va permite accesul în zona de concert doar dacă aceștia sunt însoțiți de un adult și ambii sunt posesori ai unor bilete valide.
 • Este interzis în zona de concert accesul cu arme sau obiecte periculoase, alcool sau alte băuturi și alimente din exteriorul zonei de festival, materiale inflamabile, canistre pe gaz sau mașini de gătit de orice fel, umbrele, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil), aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.
 • Vânzarea de produse se face pe bază de jetoane care pot fi cumpărate din zonele special amenajate.

Pe numele său real Denis Jasarevic, Gramatik este un producător de muzică hip hop și electronică originar din Portoroz, Slovenia. Acesta nu este la prima sa vizită în România, anterior fiind prezent pe scenele festivalurilor Untold și Electric Castle.

Muzica lui Gramatik este încărcată de elemente funk, jazz și soul, fiind foarte dificil de stabilit într-un anumit tipar, însă nelipsită din playlist-urile fanilor genurilor chill & lounge, dubstep, trip hop sau electro swing.

Artistul va prezenta la Bucuresti noul său material RE:COIL dar și hit-urile care i-au adus sute de milioane de view-uri pe YouTube. În prezent, portofoliul Gramatik conține nouă albume de studio, cel mai recent fiind "Epigram" (2016), trei EP-uri și numeroase single-uri ce au apărut în compilații renumite precum "Coffee Shop Selection".

Citește mai multe despre Gramatik

Calendar concerte

<< Ian 2018 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

CLOSE
CLOSE