Urmărește-ne în Social Media

electronica

Gorgon City

Poster eveniment Gorgon City

Gorgon City revine în România cu un concert ce va avea loc 14 august la FORM Beach ft. Goblin. Ești invitat să te bucuri de mare, soare și muzică live.

Bilete concert Gorgon City la FORM Beach ft. Goblin

  • Presale - 74,17 lei

Reguli de acces:

  • Prezentarea certificatului de vaccinare sau a unui test PCR (nu mai vechi de 72 de ore) sau antigen (nu mai vechi de 24 de ore) este esențială pentru a avea acces în locație.
  • Accesul este permis doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.

Gorgon City este un proiect de muzică electronică originar din Marea Britanie. Producătorii Kye "Foamo" Gibbon și Matt "RackNRuin" Robson-Scott, aka Gorgon City, au pus bazele acestui duo în 2012.

Trupa a vândut milioane de single-uri și de albume în toată lumea, colaborând totodată cu artiști precum Duke Dumont, Wyclef Jean, MNEK, Clean Bandit, Katy B sau Jennifer Hudson. Prezenți în 2016 la Electric Castle și în 2017 la Airfield Festival, cei doi DJ se reîntorc cu drag în România de fiecare dată, fiind foarte apreciați de public.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 13 iulie 2021. Ref #140896

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.