Urmărește-ne în Social Media

world music

Goran Bregovic

Poster eveniment Goran Bregovic

Goran Bregovic & Wedding and Funeral Band vor reveni la București cu un concert pe 7 octombrie la Sala Palatului. Show-ul este un "Best Of" al carierei artistului și va include toate piesele care l-au făcut celebru. În deschidere va concerta Cobzarul Simion Bogdan & Lăutarii de Mătase.

Bilete concert Goran Bregovic la Sala Palatului

  • Earlybird (primele 200 din fiecare categorie): VIP 299 lei, Cat A 229 lei, Cat B 189 lei, Cat C 129 lei, Cat D 79 lei
  • Presale: VIP 320 lei, Cat A 250 lei, Cat B 200 lei, Cat C 140 lei, Cat D 100 lei
  • La acces: VIP 320 lei, Cat A 250 lei, Cat B 200 lei, Cat C 140 lei, Cat D 130 lei

*se adaugă comisionul de emitere bilet al agenției de ticketing

Goran Bregović este unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți artiști balcanici, legătura sa cu România fiind foarte strânsă. Cu o carieră de peste 45 de ani, a cucerit cu muzica sa toți ascultătorii de pe întreg mapamondul, colaborând cu artiști ca Iggy Pop, Eugene Hutz (Gogol Bordello) sau Cesaria Evora, compunând chiar pentru filme celebre precum Time of the Gypsies, Arizona Dream și Underground, toate sub regia lui Emir Kusturica.

Lăutarul-culegător de muzici de tradiție, Simion Bogdan-Mihai, alături de taraful Lăutarii de Mătase, vor pune în scenă un adevărat spectacol la Sala Palatului.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 23 aprilie 2024. Ref #153983

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.