Urmărește-ne în Social Media

world music

Goran Bregović

Poster eveniment Goran Bregović

Vezi poze de la acest eveniment

Goran Bregović și Wedding And Funeral Orchestra vor concerta la București pe 29 septembrie la Arenele Romane în aer liber pentru a patra oara consecutiv. La cererea publicului, artistul se întoarce în România alături de orchestra sa.

Invitați speciali vor fi din nou băieții de la Bosquito alături de care Goran Bregović a cântat și anul trecut la Arenele Române, dar și în primăvară la Sala Palatului din București. Bosquito vor susține un show extins de 60 de minute.

Bilete concert Goran Bregović la Arenele Romane

  • Categoria A (cu loc în tribuna sectoarele K și E) - 229 lei
  • Categoria B (fără loc în fața scenei) - 129 lei
  • Categoria C - 79 lei

Cumpără cu 25% reducere folosind butonul de mai sus. Vei beneficia de un cupon de discount! 

Program concert Goran Bregović la Arenele Romane

  • 19:30 - Acces
  • 20:00 - 21:00 - Bosquito (60 minute)
  • 21:30-23:00 - Goran (90 minute)

Goran se întoarce în România alături de orchestra sa pentru a crea un show de senzație care va purta fanii prin toate albumele și hit-urile care l-au făcut celebru. Cel mai recent album al artistului "Three Letters From Sarajevo" s-a bucurat de un real succes.

Goran Bregović este unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți artiști balcanici, legătura sa cu România fiind foarte strânsă. Cu o carieră de peste 45 de ani, a cucerit cu muzica sa toți ascultătorii de pe întreg mapamondul, colaborând cu artiști ca Iggy Pop, Eugene Hutz (Gogol Bordello) sau Cesaria Evora, compunând chiar pentru filme celebre precum Time of the Gypsies, Arizona Dream și Underground, toate sub regia lui Emir Kusturica.

Fondată de Radu Almășan în Brașov, la începutul anilor 2000, Bosquito a abordat un fusion de rock latin cu o gamă largă de influențe de la muzică țigănească, balcanică până la elemente simfonice și de hard rock. În perioada 2002 – 2006 au avut o serie lungă de piese care au ajuns pe prima poziție în topurile de specialitate din România. Trupa a lansat până acum 5 albume, Bosquito (2000), Sar scântei (2001), Cocktail Molotov (2003), Fărâme de soare (2004) și Babylon (2014). În perioada 2005 – 2011 trupa a concertat în SUA, iar membrii săi au declarat că pentru ei acest fapt a fost unul recreațional. Tot în această perioada au lansat și piesa "Întuneric în culori" alături de Ovidiu Lipan Țăndărică, apoi au revenit în România unde au cântat în deschiderea concertului Shakira.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 03 octombrie 2018. Ref #109354

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE