Urmărește-ne în Social Media

rock

Gogol Bordello

Poster eveniment Gogol Bordello

Gogol Bordello concertează pe 29 iunie 2022 la Arenele Romane din București. Evenimentul este reprogramarea celui din 2021, astfel cp biletele deja achiziționate rămân valabile. Trupa de gypsy punk este cunoscută pentru piese ca "Start wearing purple", "Wonderlust King", "Pala Tute", "Immigraniada", "Immigrant punk".

În deschidere vor cânta trupele Dirty Shirt și E-AN-NA.

Prețuri bilete la concertul Gogol Bordello de la Arenele Romane:

  • Premium (cu loc) - 199 lei în earlybird - sold out, 219 lei în presale și 250 lei la intrare
  • Teren (fără loc, în fața scenei) - 149 lei în earlybird - sold out, 169 în presale și 200 lei la intrare
  • Acces General (cu loc) - 109 lei în earlybird - sold out, 129 lei în presale și 150 lei la intrare
  • Acces General (fără loc) - 119 lei

*Perioada earlybird este limitată la primele 200 de bilete din fiecare categorie. La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 10 lei.

*Copiii sub 2 ani au acces gratuit doar în zona Teren (nu și pe scaune) și însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.

Organizatorii vor organiza suficiente puncte de vânzare a băuturilor pentru a evita cozile, Arenele Romane fiind o locație propice pentru evenimentele de gen. Accesul cu umbrele este interzis.

Gogol Bordello este un proiect multinațional a cărui baze au fost puse în 1999 în Manhattan. Stilul abordat de formație este definit ca punk, însă având influențe din diferite arii muzicale precum dub, polka, folk sau muzica specifica comunităților rromani. Probabil cel mai cunoscut stil atribuit lor este cel Gipsy Punk, din componența trupei făcând parte 8 artiști din țări precum Ucraina, Rusia, Etiopia, Ecuador și Statele Unite. În discografie, formația are 7 albume, cel mai recent fiind "Seekers and Finders" din 2017.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 22 iunie 2022. Ref #137088

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.