Urmărește-ne în Social Media

rock

Godsmack

Poster eveniment Godsmack

Vezi poze de la acest eveniment

Celebra trupă americană Godsmack revine la București după trei ani de la cele două show-uri sold out din 2019. Concertul va avea loc tot la Arenele Romane (cort) pe 26 octombrie 2022. Se pun în vânzare doar 1750 bilete, iar primele 200 au preț earlybird.

Bilete concert Godsmack la Arenele Romane

Biletele se vor pune în vânzare începând cu 17 decembrie și vor avea următoarele prețuri:

Earlybird - primele 200 de bilete

  • Golden Circle - 199 lei
  • Acces General - 169 lei

Presale

  • Golden Circle 229 lei
  • Acces General - 189 lei

La intrare

  • Golden Circle - 250 lei
  • Acces General - 200 lei

Godsmack s-a format în 1995 și a lansat șapte albume de studio bucurându-se de un succes internațional rapid. Trei dintre albume au fost consecutiv numărul 1 în Billboard 200, și anume: "Faceless", "IV" și "The Oracle". Au avut și 23 de piese în top 10 radio hits in Statele Unite, dintre care 17 au fost în top 5, un record pentru un artist rock.

Cel de-al șaptelea album al trupei a fost lansat pe 27 aprilie 2019 și se intitulează: "When Legends Rise". Încă de la înființare, Godsmack au fost în turneul Ozzfest de mai multe ori, au cântat la cele mai mari festivaluri internaționale și au umplut arene în jurul lumii. Trupa a vândut peste 20 de milioane de albume în mai puțin peste 10 ani.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 15 decembrie 2021. Ref #143859

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.