Urmărește-ne în Social Media

clasica, world music

Glenn Miller Orchestra

Poster eveniment Glenn Miller Orchestra

Glenn Miller Orchestra, sub bagheta dirijorului Wil Salden, va susține un concert pe 13 aprilie 2024 la Ateneul Român din București. Orchestra, cu experimentaţii muzicieni Big Band (4 trompete, 4 trombone, 5 saxofoane, 1 clarinet, tobe, pian), se va prezinta remarcabil, iar interpretarea pieselor va emoționa şi va energiza audienţa de toate vârstele.

Bilete concert Glenn Miller Orchestra la Ateneul Român

  • VIP - 629 lei
  • Categoria I - 529 lei
  • Categoria II - 429 lei
  • Categoria III - 329 lei

Punctul culminant al show-ului va fi evidențiat de momentul sugestiv "Moonlight Serenaders", când scena se va transforma într-un templu swing care readuce la viață atmosfera cu totul specială a anilor '30 și '40.

Datorită acestui sunet complet distinctiv, remarcabil de armonios și, în același timp, electrizant, piese atemporale, precum "In the Mood", "Rhapsodie in Blue", "Leroy Brown", "Pennsylvania 6-5000", "String of Pearls", "Chattanooga Choo Choo", "At Last" vor fi doar alte câteva dintre compozițiile care vor fi interpretate, live, de orchestră. După aproximativ 85 de ani de la fondarea Glenn Miller Orchestra, universul muzical este îmbogățit de aceste melodii memorabile și aranjamente orchestrale.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 21 decembrie 2023. Ref #157355

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.