Urmărește-ne în Social Media

jazz

Gianluca Petrella Cosmic Renaissance

Poster eveniment Gianluca Petrella Cosmic Renaissance

Jazz Nouveau revine cu o nouă serie de concerte ce vor avea loc în Club Control. Pe data de 5 decembrie, pe scena clubul va urca Gianluca Petrella Cosmic Renaissance. 

Bilete concert Gianluca Petrella Cosmic Renaissance la Control

  • Acces General - 70 lei

Trombonistul Gianluca Petrella este unul dintre cei mai cunoscuți muzicieni, compozitori și producători italieni.

Câștigător doi ani la rând la categoria Rising Star a revistei Downbeat, Gianluca Petrella a colaborat peste 20 de ani cu celebrul trompetist Enrico Rava, dar și cu Paolo Fresu, Carla Bley, Pat Metheny, Leste Bowie.

Pe 5 decembrie, proiectul său Cosmic Renaissance va prezenta în premieră în România albumul "Universal Language" care va apărea anul acesta în octombrie.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 31 octombrie 2022. Ref #151120

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.