Urmărește-ne în Social Media

electronica, reggae, r&b

General Levy

Poster eveniment General Levy

Pe 15 februarie 2020 ești invitat în Kruhnen Musik Halle la un concert de excepție alături de General Levy - incredibilul pionier al culturii jungle, un veteran veritabil pe scena urban-progresivă britanică, care s-a dezvoltat sub influența muzicii reggae și culturii africane în general.

Bilete concert General Levy în Kruhnen Musik Halle

  • Presale - 42,14 lei
  • General Sale - 52,68 lei

General Levy, un veteran veritabil pe scena britanică urban-progresivă, s-a dezvoltat sub influența muzicii reggae și culturii africane în general. Și-a consolidat o cultură muzicală masivă, bazată pe ska, rock steady, jungle, garage, soul, hip-hop, drum'n'bass și reggae, creându-și propriul sound system - "Third Dimension".

La doar 19 ani, General Levy a cucerit publicul cu entuziasmul resimțit la fiecare rimă sau piesă, atât solo, cât și cu brigada sa muzicală. Astfel, a ajuns să obțină premiile "Cel mai bun album reggae", "Cel mai bun single" cu piesa "Heat" și "Cel mai bun MC", iar după lansarea piesei "Incredible" cu M-Beat, nimic nu a mai fost la fel. A urmat o ascensiune bruscă pentru General, hit-ul ajungând în top 10 mondial și soundtrack-ul comediei "Ali G Indahouse".

De la Garance Reggae Festival sau Summer Festival Jam la Reggae Sun Ska sau Realbeat Reggae Festival, General Levy a cucerit toate audiențele întâlnite cu prestațiile sale fascinante. Talentul incontestabil de MC, DJ, compozitor și producător relevă din colaborările de top cu DJ-ul jamaican Capleton, Sly & Robbie, Danakil și Desmond Dekker.

La 20 de ani după succesul fulminant de care s-a bucurat, General Levy revine cu aceeași abordare vizionară. Alegând să se înconjoare de muzicieni cât mai originali, ca Balik (Danakil), Big Red (Raggasonic), Papa Style și Baldas, el produce o operă eclectică ce îmbină perfect funk, hip-hop, jungle și reggae-roots.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 10 ianuarie 2020. Ref #130537

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.