Urmărește-ne în Social Media

Gașca Zurli

Poster eveniment Gașca Zurli

UPDATE: Evenimentul a fost ANULAT!

Gașca Zurli va așteaptă la un super spectacol pe 17 iulie la Romexpo. Sunteți invitați să dansați, să cântați și să vă bucurați de o atmosferă plină de energie.

Bilete concert Gașca Zurli la Romexpo

 • Earlybird - 109 lei CAT A, 89 lei CAT B și 69 lei CAT C - primele 200 de bilete din fiecare categorie
 • Presale - 129 lei CAT A, 99 lei CAT B și 79 lei CAT C
 • La intrare 140 lei CAT A, 120 lei CAT B și 100 lei CAT C

La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 5 lei.

Info acces:

 • Biletele la categoria VIP sunt aproape de scenă, pe platformă la înălțime, cu locuri la canapele și bar separat.
 • Categoria A se află în fața scenei, Categoria B în spatele acesteia, iar Categoria C în spatele Categoriei B.
 • Concertul are loc în aer liber. Toate locurile sunt în picioare mai puțin în zona VIP unde sunt canapele.
 • Toți spectatorii plătesc bilet.
 • La concert nu se vor comercializa băuturi alcoolice.
 • Biletele oferă participanților acces doar în categoriile în care și-au cumpărat bilet.
 • Organizatorii recomandă spectatorilor care vin cu copii sub 10 ani să le protejeze acestora urechile cu căști speciale sau cu dopuri de urechi. La concert, volumul va fi puternic și acesta poate afecta auzul copiilor.

Gașca Zurli este cea mai îndrăgită trupă pentru copii din România. Spectacolele și proiectele pe care le derulează au scop educative, promovând ideea de educație prin joc și joacă. Gașca Zurli s-a născut în mintea şi în inima Mirelei Retegan, iar succesul de care se bucură se datorează faptului că Mirela, prin spectacolele create, a transformat educaţia formală într-un spectacol magic al imaginaţiei.

Personajele creionate cu atenție și pasiune de Mirela Retegan sunt iubite de toți copiii, fiecare personaj având câte o caracteristică aparte. Spectacolele pe care Gașca Zurli le produce sunt construite având în vedere valorile pe care le promovează: prietenia, empatia, generozitatea, altruismul, corectitudinea. Lumea din spectacolele Gașca Zurli este o magică, plină de bucurii și zâmbete, în care valorile umane care stau la baza creșterii și dezvoltării copiilor se regăsesc în orice cântec, spectacol și poveste.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 07 iulie 2022. Ref #147758

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.