Urmărește-ne în Social Media

Gașca Zurli

Poster eveniment Gașca Zurli

Pe 22 august, Gașca Zurli vine la Coresi Business Campus din Brașov cu un spectacol ce face parte din seria de evenimente diMANSIONS Fun Garden.

Bilete spectacol Gașca Zurli la Brașov

  • Acces General (earlybird) - 80,36 lei

Reguli de acces:

  • Prezentarea certificatului verde de vaccinare sau trecere prin boală sau rezultatul unui test PCR negativ (72 ore) sau antigen (24 ore) este esențială pentru accesul la festival. Testarea antigen va fi realizabilă și la locul evenimentului.
  • Accesul tuturor copiilor sub 16 ani se face pe bază de bilet standard, însoțit de un adult, iar copilul NU trebuie supus testării antigen.

Gașca Zurli este trupa fenomen naţional pentru copiii din România și cel mai mare brand pentru copii 100% românesc. Conceptul s-a născut în mintea şi în inima Mirelei Retegan, femeia care a dus dragostea pentru copilul ei la rang de fenomen naţional. Lumea din spectacolele Gașca Zurli este o lume magică, plină de bucurii și zâmbete.

Povestea Zurli crește în fiecare zi, cu fiecare spectacol jucat, cu fiecare zâmbet pus cu grijă și iubire pe fețele micuților spectatori și pe al părinților. La diMANSIONS Fun Garden vor veni Fetița Zurli, Truli, Vrăjimăturica, Bucătărașul Lulu și Supereroul Mulțumesc.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 03 august 2021. Ref #141288

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.