Urmărește-ne în Social Media

Gașca Zurli

Poster eveniment Gașca Zurli

Gașca Zurli vă așteaptă la Arenele Romane, duminică, pe 1 iunie de la ora 11:00. Gașca Zurli este trupa fenomen naţional pentru copiii din România și cel mai mare brand pentru copii 100% românesc.

Bilete spectacol Gașca Zurli la Arenele Romane

  • Earlybird -  109 lei VIP (cu loc în sectoarele K sau E), 89 lei pe Golden Circle (fără loc, în fața scenei), si 69 lei Acces General (cu loc, mai puțin sectoarele K și E sau fără loc în spatele Golden Circle) - sold out
  • Presale  - 129 lei VIP (cu loc în sectoarele K sau E) - sold out, 99 lei pe Golden Circle (fără loc, în fața scenei) - sold out, 79 lei Acces General (cu loc, mai puțin sectoarele K și E sau fără loc în spatele Golden Circle)
  • La intrare - 140 lei VIP (cu loc în sectoarele K sau E), 120 lei pe Golden Circle (fără loc, în fața scenei), 100 lei Acces General (cu loc, mai puțin sectoarele K și E sau fără loc în spatele Golden Circle)

Info bilete și acces:

  • La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 5 lei.
  • Concertul are loc în aer liber. Spectatorii în zonele cu loc se pot așeza unde doresc, biletele neavând anumite locuri asociate.
  • Toți spectatorii plătesc bilet.
  • La concert nu se vor comercializa băuturi alcoolice.
  • În zona Teren din fața scenei, nu exista scaune, ca participanții să poată dansa în voie.
  • Biletele oferă participanților acces doar în categoriile în care și-au cumpărat bilet. Posesorii de bilete Golden Circle primesc brățară și pot sta și în zona Acces General.

Gașca Zurli este cea mai îndrăgită trupă pentru copii din România. Spectacolele și proiectele pe care le derulează au scop educative, promovând ideea de educație prin joc și joacă. Gașca Zurli s-a născut în mintea şi în inima Mirelei Retegan, iar succesul de care se bucură se datorează faptului că Mirela, prin spectacolele create, a transformat educaţia formală într-un spectacol magic al imaginaţiei.

Personajele creionate cu atenție și pasiune de Mirela Retegan sunt iubite de toți copiii, fiecare personaj având câte o caracteristică aparte. Spectacolele pe care Gașca Zurli le produce sunt construite având în vedere valorile pe care le promovează: prietenia, empatia, generozitatea, altruismul, corectitudinea. Lumea din spectacolele Gașca Zurli este o magică, plină de bucurii și zâmbete, în care valorile umane care stau la baza creșterii și dezvoltării copiilor se regăsesc în orice cântec, spectacol și poveste.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 19 mai 2022. Ref #146171

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.