Urmărește-ne în Social Media

rock

Garbage

Poster eveniment Garbage

Citește o recenzie despre eveniment

Vezi poze de la acest eveniment

Garbage revine în România și va susține un concert la Arenele Romane pe 29 iunie 2019. În deschidere va urca pe scenă trupa Camioane în Mulțime.

Program concert Garbage:

 • Deschiderea porților - 19:00
 • Camioane în Mulțime - 20:00 - 20:30
 • Garbage - 21:00 - 23:00

REGULI DE ACCES

Accesul în incinta Arenelor Romane se face începând cu ora 19:00, iar concertele încep la ora 20:00. După deschiderea porților, puteți sosi la orice ora doriți pentru a vă vedea trupele favorite. Concertul are loc în aer liber.

Este INTERZIS accesul cu:

- sticle, conserve;

- mâncare sau băuturi de orice fel;

- artificii, arme, obiecte periculoase;

- obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);

- umbrele (în caz că se anunță ploaie să veniți cu pelerine);

- aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil);

- aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;

- animale de companie;

- persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Organizatorii NU vor stoca și NU vor păzi obiectelor prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului!

La intrarea Arenelor Romane toți participanții vor fi percheziționați de agenții de securitate.

Organizatorii informează publicul participant ca spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

Accesul copiilor

- Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit doar în zona Teren, dar însoțiții de un adult care are bilet.

- Accesul minorilor sub 14 ani se face doar pe baza de bilet și doar dacă aceștia sunt însoțiți de un adult posesor de bilet valid.

- Organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor fără căști de protecție! Zgomotul foarte puternic poate dăuna auzului celor mici.

Categorii de bilete și brățări

- Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului.

- Părăsirea perimetrului Arenelor Romane, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar la ieșire brățara le va fi ruptă și dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-și cumpere alte bilete.

- Posesorii de bilete la categoriile A și B vor primi la acces brățări speciale ce le permit accesul în zona în care au bilete. Brățările trebuie păstrate la mână, exact așa cum au fost puse, pe toată durata concertului. Brățările nu sunt transmisibile și nu trebuie deteriorate pe întreaga perioada a evenimentului. Posesorii de bilete la categoria C nu vor primi brățară la acces.

- Categoria A - are locuri pe scaune, în tribună, în sectoarele K și E ; categoria este limitata la 700 de bilete (capacitatea totala este de 900 de bilete, însă limitarea este pentru confortul publicului); locurile la categoria A se ocupa în ordinea sosirii și nu sunt numerotate; posesorii de biletele la categoria A au acces și la categoriile B și C.

- Categoria B - în picioare, în fața scenei; categoria este limitata la 700 de bilete pentru confortul publicului; posesorii de biletele la categoria B au acces și la categoria C unde pot găsi și locuri pe scaune; locurile pe scaunele de la categoria C se ocupa în ordinea sosirii la locație, acestea neavând numere alocate.

- Categoria C - în picioare în spatele categoriei B sau cu locuri pe scaune în sectoarele F, G, I si J; locurile pe scaune se ocupă în ordinea sosirii la locație, acestea neavând numere alocate; posesorii de biletele la categoria C nu au voie să intre la categoriile A și B.

Bilete concert Garbage la Arenele Romane

Pentru acest show se vor pune în vânzare doar 3500 de bilete, datorită configurației speciale a evenimentului. Pentru fiecare din categoriile A și B se vor pune în vânzare doar câte 500 de bilete.

Earlybird (primele 300 de bilete)

 • Categoria A - 185 lei (cu loc pe scaun în sectoarele K și E. Include brățară textilă cu artistul, poster color și acces în locație cu 30 de minute înainte)
 • Categoria B - 135 lei (fără loc, în fața scenei. Include brățara textilă cu artistul)
 • Categoria C - 95 lei (cu loc sau fără loc în spatele categoriei B, în Arenă)

Presale

 • Categoria A - 205 lei (cu loc pe scaun în sectoarele K și E. Include brățară textilă cu artistul, poster color și acces în locație cu 30 de minute înainte)
 • Categoria B - 150 lei (fără loc, în fața scenei. Include brățara textilă cu artistul)
 • Categoria C - 110 lei (cu loc sau fără loc în spatele categoriei B, în Arenă)

La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă taxa de 5 lei.

La intrare

 • Categoria A - 220 lei (cu loc pe scaun în sectoarele K și E. Include brățară textilă cu artistul, poster color și acces în locație cu 30 de minute înainte)
 • Categoria B - 170 lei (fără loc, în fața scenei. Include brățara textilă cu artistul)
 • Categoria C - 130 lei (cu loc sau fără loc în spatele categoriei B, în Arenă)

*la prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă taxa de 5 lei.

RECOMANDARE: Urmărește TOP 5 melodii Garbage!

Garbage are peste 25 de ani de activitate, timp în care a experimentat cu genuri diverse, de la industrial rock la electronic rock sau grunge. Garbage este genul de formație în care fiecare membru compune și este implicat în orice detaliu ce ține de actul artistic al trupei. Poate și din acest motiv componența formației este neschimbată.

Cu cele 6 albume de studio lansate au atins vânzări de peste 17 milioane și au primit până acum 18 Discuri de Platină, 10 Discuri de Aur și un Disc de Argint. Muzica sa i-a adus trupei 7 nominalizări la Premiile Grammy, 2 nominalizări la BRIT Awards și peste 10 nominalizări la MTV Awards.

Formația a ajuns rapid în preferințele fanilor, primul turneu mondial având loc la doar doi ani după înființare, în 1995 și a durat mai mult de un an de zile timp în care a susținut concerte în America de Nord, Asia, Europa și Australia. În toată această perioadă a cântat alături de formații precum Smashing Pumpkins, Fun Lovin' Criminals sau Placebo.

Grupul de electro-alternative rock Camioane în Mulțime a fost format în anul 2000 de Carmen Dincă (voce) și Emanuel Gheorghe "Fisa” (chitară, clape, producție). În 2002 apare albumul "Plastic” de pe care se remarca piesele "Toxic”, "Varianta 3”, "Plastic”, "Umbra”.

În 2005, trupa își încetează activitatea. Revine în 2015 cu piese noi, "Fraiera Ta”, "Manifest "și un remake la "Plastic”. Cea mai nouă piesa se numește "Fără Oxigen”.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 13 iunie 2019. Ref #122050

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.