Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Billie Eilish: The World’s A Little BlurryUn documentar despre Billie Eilish apare în februarie 2021 - VIDEO TEASER Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020

Gărâna Jazz Festival 2020 la Poiana Lupului de la Garâna

Afiș indisponibil - contactează-ne dacă ne poți ajuta la actualizare Raportează erori Data: joi, 6 august 2020- duminică, 9 august 2020Ora de incepere: 19:00 Loc: Facebook: Evenimentul oficial pe Facebook
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate, iar agenda noastră a fost actualizată. Festivalurile și concertele mari nu vor putea reveni mai devreme de 1 septembrie. În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Gărâna Jazz Festival revine cu cea de-a 24-a ediție în perioada 6-9 august 2020. Evenimentul fusese programat inițial pentru 9-12 iulie, fiind amânat în contextul pandemiei cu COVID-19. Ca în fiecare an, scena de la Poiana Lupului din Gărâna, înconjurată de Munții Semenic, va găzdui experiențe și experimente muzicale din toată lumea, în forma celor mai valoroase proiecte de jazz ale momentului.

Bilete Gărâna Jazz Festival 2020

 • Abonament 4 zile - 360 lei - SOLD OUT
 • Bilet pe zi - 100 lei - SOLD OUT

Numărul de spectatori va fi limitat conform reglementărilor în vigoare pentru evenimentele în aer liber. Abonamentele deja achiziționate pentru festival rămân valabile. Cei care nu mai pot participa anul acesta la eveniment au posibilitatea de a folosi biletul în 2021 sau de a primi din partea Bilete.ro un voucher valabil până la 31 decembrie 2021.

Artiștii confirmați la Gărâna Jazz Festival 2020:

 • Rymden (Norvegia, Suedia)
 • David Helbock Trio (Austria)
 • Quadrivium - Markus Stockhausen & Jörg Brinkmann (Germania)
 • Vasko Atanasovski Adrabesa Quartet feat. Michel Godard (Slovenia, Italia, Franța)
 • Edgar Knecht meets Frederik Köster (Germania)
 • Nik Bärtsch's Ronin (Elveția)
 • Marius Pop Band (România)
 • Emi Drăgoi Group (România)
 • Van Der Cris (România)

Așteptați inițial în iulie, următorii artiști nu au mai fost reconfirmați: Shri - The Letter (UK, Norvegia), Dhafer Youssef (Tunisia), Lars Danielsson – Liberetto III (Suedia, Franța), ADHD (Islanda).

Vezi mai multe știri și materiale despre Emy DragoiMarius PopRYMDEN

Calendar concerte

<< sept. 2020 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE