Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16"Te Cunosc de Undeva!" revine pe 6 februarie, "sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie", potrivit Andreei Bălan Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO

Gărâna Jazz Festival 2020 la Poiana Lupului de la Garâna

Afiș indisponibil - contactează-ne dacă ne poți ajuta la actualizare Raportează erori Data: joi, 6 august 2020- duminică, 9 august 2020Ora de incepere: 19:00 Loc: Facebook: Evenimentul oficial pe Facebook
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Gărâna Jazz Festival revine cu cea de-a 24-a ediție în perioada 6-9 august 2020. Evenimentul fusese programat inițial pentru 9-12 iulie, fiind amânat în contextul pandemiei cu COVID-19. Ca în fiecare an, scena de la Poiana Lupului din Gărâna, înconjurată de Munții Semenic, va găzdui experiențe și experimente muzicale din toată lumea, în forma celor mai valoroase proiecte de jazz ale momentului.

Bilete Gărâna Jazz Festival 2020

 • Abonament 4 zile - 360 lei - SOLD OUT
 • Bilet pe zi - 100 lei - SOLD OUT

Numărul de spectatori va fi limitat conform reglementărilor în vigoare pentru evenimentele în aer liber. Abonamentele deja achiziționate pentru festival rămân valabile. Cei care nu mai pot participa anul acesta la eveniment au posibilitatea de a folosi biletul în 2021 sau de a primi din partea Bilete.ro un voucher valabil până la 31 decembrie 2021.

Artiștii confirmați la Gărâna Jazz Festival 2020:

 • Rymden (Norvegia, Suedia)
 • David Helbock Trio (Austria)
 • Quadrivium - Markus Stockhausen & Jörg Brinkmann (Germania)
 • Vasko Atanasovski Adrabesa Quartet feat. Michel Godard (Slovenia, Italia, Franța)
 • Edgar Knecht meets Frederik Köster (Germania)
 • Nik Bärtsch's Ronin (Elveția)
 • Marius Pop Band (România)
 • Emi Drăgoi Group (România)
 • Van Der Cris (România)

Așteptați inițial în iulie, următorii artiști nu au mai fost reconfirmați: Shri - The Letter (UK, Norvegia), Dhafer Youssef (Tunisia), Lars Danielsson – Liberetto III (Suedia, Franța), ADHD (Islanda).

Vezi mai multe știri și materiale despre Emy DragoiMarius PopRYMDEN

Calendar concerte

<< ian. 2021 >>
lmmjvsd
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE