Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Game Heroes la Sala Radio

Raportează erori Data: vineri, 4 mai 2018Ora de incepere: 19:00 Loc:
Sala Radio,
București 39541
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea evenimentelor începând din martie 2020. Majoritatea concertelor au fost amânate, iar agenda noastră a fost actualizată. Sunt însă și cazuri în care noile date nu au putut fi încă stabilite sau nu au fost comunicate public. Festivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat recent ministrul Culturii.

Game Heroes este un concert ce reunește compozitori din toate colțurile lumii, universul jocurilor video și oameni din industria de game development din România. Evenimentul va avea loc pe 4 mai 2018 la Sala Radio.

Bilete concert Game Heroes la Sala Radio

 • Categoria 1 - 30 lei
 • Categoria 2 - 25 lei
 • Categoria 3 - 20 lei

Game Heroes își propune să facă cunoscut și în România conceptul de concert cu muzică din jocuri video susținut de o orchestră simfonică, un concept bine cunoscut la nivel global. Game Heroes constă în interpretarea lucrărilor muzicale a șapte compozitori care colaborează cu companii și studiouri de jocuri cunoscute la nivel internațional. Concertul va fi susținut de către Orchestra Națională Radio și va fi condus de dirijorul Ștefan Geiger.

Game Heroes aduce la viață titluri populare precum Super Mario Bros, Angry Birds, Bioshock 2 sau Chrono Cross prin intermediul compozițiilor muzicale.

Program concert Game Heroes:

Lucrări originale:

 • Benny Oschmann - THE RAVEN - LEGACY OF A MASTER THIEF. OVERTURE
 • Ari Pulkkinnen - ANGRY BIRDS
 • Garry Schyman - BIOSHOCK 2.SUITE
 • Koji Kondo - SUPER MARIO BROS MEDLEY/ live gaming cu MALTERNATIV)
 • Yasunori Mitsuda - CHRONO CROSS. SUITE

Lucrări noi pentru trailere de jocuri video, realizate de tineri compozitori:

 • Konstantin Kemnitz/Dominik Schuster - THE LEGEND OF ZELDA: SKYWARD SWORD
 • Robin Becker / Levente Kovacs - SUPER MARIO 3D WORLD
 • Bogdan Pintilie /Ionuț Teodorescu /Victor Filip – DREAMS

Vezi mai multe știri și materiale despre Orchestra Națională Radio

Calendar concerte

<< mai 2020 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE