Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Delia concert Cum Era drive in Romexpo 2020INFO CONCERT:
Delia - concert Drive In
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Gala Premiilor Jazz 2013 la Hard Rock Cafe

Raportează erori Data: duminică, 6 aprilie 2014Ora de incepere: 19:00 Loc:
Hard Rock Cafe,
București 27437
ANUNȚ IMPORTANT: Starea de urgență declanșată în România din cauza pandemiei Covid-19 afectează desfășurarea evenimentelor culturale cel puțin până pe 15 mai 2020. Majoritatea concertelor au fost amânate, iar agenda noastră a fost actualizată. Sunt însă și cazuri în care noile date nu au putut fi încă stabilite sau nu au fost comunicate public.

Fundaţia MUZZA, în colaborare cu Ministerul Culturii şi Institutul Cultural Român organizează, si anul acesta, la Hard Rock Cafe, Gala Premiilor de Jazz. Ajunsă la ediţia a XII-a, Gala reprezintă cel mai important eveniment anual pentru acest gen muzical şi îşi propune, ca de fiecare dată, să evidenţieze şi să premieze cele mai reuşite performanţe din acest domeniu pentru anul precedent.

Gala Premiilor de Jazz va aduce în fata publicului nume marcante ale jazz-ului românesc si international, printre care: Marin Petrache Pechea (laureat al Premiului de Excelenţă), Petrică Andrei & Flavius Teodosiu, Royal Gipsy Band (Germania), Cristian si Mihaela Gârlea, cu propriul Quintet, cât si virtuozul percutionist Ortega Gilberto Torres (Cuba). Acestora li se vor alătura si tineri muzicieni, câstigători ai celor mai recente festivaluri de jazz organizate în tară si în străinătate: Tasi Nora, Grupurile JazzyBIT şi Youvenis, dar şi formaţii consacrate deja, precum Jazzapella şi Irina Popa & The Sinners. Evenimentul va fi prezentat de Anca Romeci şi realizat de Alexandru Şipa.

Preț bilet Gala Premiilor Jazz 2013:

  • 30 lei

 

Calendar concerte

<< mai 2020 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE